Arkadaşlar bigün Warcrafta girerken pc dondu. Reset attım zaten açılması çok zahmetli bütün ekran lar gözüküyp sonra Windows xp yükleniyor ekranı gelmiyor çünkübenim pc Windows Fiesta. Neyse orda arada hemen açıyo arada 15 dk bekletiyo. Sonunda açılıyor pc. Ve aşırı yavaşlıyor. Yani böyle müzik çalarken bile o kadar yavaşlıyor takılıp takılıp söylüyo ama öyle çok uzun süre takılmıyor hatta 0,5 sn taklıyor. Ama şarkı yavaşlıyor belli oluyo. Format atmadan nasıl kurtulabilirim bu olaydan ? Bide mouse böyle aşırı yavaşlıyor arada. Böyle takıla takıla gidiyo
Bakmadan etmeden bişey diyemem ama anlattıklarından ben hdd sorunu diye çıkardım. takılma anında ses geliyor ise hdd'den artık bitmiştir o sen hemen arşivini cd ye yada harici hdd ye aktarmaya başla eğer hiç bir ses gelmiyor dosya açıp kapama yada programlarda kasıyor ise devamlı virüs taramasından geçir disk birleştiricisi yap Cclear programını kur bi temizlik yap ozamanda çok kasma var ise format mecburi.
Format atıcam vista kurucam ama pc özelliklerine nasıl uyar bilmiyorum.ç Pentium 4 3.00 ghz. 512 Mb ram =) 256 ekran kartı =) 5200 geforce bu arad müzik dinliyorum şuan birtşey yıok sanırım bir anda pc kullanımı yükseliyo o yüzden kasıyo =)
Vistayı kaldırırda şuankinin performansını alamazsın şimdi arada bi takılıyor vistayı kurunca hep takılcak temiz bi xp kurup vista görünümü yapmanı tavsiye ederim.
Vista kurarsan dotayı oynıyacagını pek zannetmiyorum microsoftun sitesinden vista için min. 512ram istiyor sendede 512 olduguna göre zaten vista tam performans için 1gm ram in olması lazım işin zor biraz : )