Haber;

Playboy'un kurucusu Hugh Hefneruzayda striptiz kulübü açacak.

Playboy’un kurucusu Hugh Hefner ve Virgin Galactic’in sahibi Richard Branson, uzayda striptiz kulübü açmak için harekete geçti.

Plana göre çılgın ikili, Playboy Kulubü’nü uzaya taşıyacak. Çılgın projeye göre erkekler uzay istasyonunda kurulan 5 yıldızlı bir restoranda yemek yerken aynı zamanda striptiz izleyebilecek.

Bunun için Playboy kızları da uzaya gitmeyi planlayan yolcularla birlikte özel bir eğitimden geçecek. Branson’ın sahibi olduğu uzay gemisi SpaceShipTwo’nun bu yıl sonunda ilk seferine çıkması bekleniyor. Yolcular uzay yolculuğu için 200 bin dolar ödemek zorunda.

Aman tanrım :D
Master
59.2997
Daha yolculuklar başlamadan yerleşim haritası çizilmeye başladı. Yakın tarihte oraya AVM kurulur, turistler gidip oradan hatıra eşyalar satın alır vs. :)
ilginç :D
Slothere : Daha yolculuklar başlamadan yerleşim haritası çizilmeye başladı. Yakın tarihte oraya AVM kurulur, turistler gidip oradan hatıra eşyalar satın alır vs. :)

Yolculuk yapıldı diye biliyorum :) Onu bunu bilmem ama koordinatlar arası tapu sistemi yapacaklarına %100 eminim :muahaha
Biraz konu dışı ama onlarca sene önceki teknoloji ile gidilmiş ay yüzeyine neden tekrar gidilmedi ? O zaman giden şimdi orda top oynardı yanlışmı düşünüyorum ? Ben açıkcası ay'ın yüzeyine inildiğine pek inanmıyorum :O_o

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.