Selam arkadaşlar aklıma takıldı şimdi polis akademisi hakkında aranan şartları araştırıyorum. Benim babam uyuşturu suçundan 9yıl hapis yattı bu sorun olur mu? Konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Baban, annen, kardeşin gibi 1'nci dereceden yakın akrabalarının sabıkasının temiz olması gerekiyor..
Tymaron : Baban, annen, kardeşin gibi 1'nci dereceden yakın akrabalarının sabıkasının temiz olması gerekiyor..

Yüz kızartıcı suçlar için geçerli değil miydi bu? Yoksa ne suç olursa olsun giremiyor muyum?
Eğer babanın sabıkasına işlendiyse, ki 9 yıl hükümlü olarak ceza evinde yatmış anladığım kadarıyla malesef. Sabıka kaydının temiz olması lazım..
Tymaron : Eğer babanın sabıkasına işlendiyse, ki 9 yıl hükümlü olarak ceza evinde yatmış anladığım kadarıyla malesef. Sabıka kaydının temiz olması lazım..

Hmm desene hayata 1-0 yenik başlamışız :) teşekkürler.
Sen yinede bi kapsamlı araştırma yap geçenlerde bu konuyu tanıdığım bi polisle konuştuğumda sabıkası olmaması lazım dedi ama sen yüz kızartıcı suç diyince benimde kafam karıştı..
Aslında dıştan bakıldığı zaman polislik veya askerlik gerçekten çok hoş görünüyor fakat dış güzelliğe hiçbir zaman aldanmıcaksın. Bu sebepten ötürü kendine başka hedefler çizersen çok iyi olur ve bilmenide isterim ki polis yada asker olmadığına ileride dua edersin.

*kelime hatalarını düzelttim*

Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2010-10-27 22:28, 13 yıl önce)
Tymaron : Baban, annen, kardeşin gibi 1'nci dereceden yakın akrabalarının sabıkasının temiz olması gerekiyor..

Senin için üzgünüm, ama inan bana polis'ik ve asker'lik dışardan göründüğü gibi ASLA değildir.
@firehellsly

Benim söylediğim şeyle senin söylediğin arasında bi bağlantı kuramadım..
Silindi
Moderators
21.9001
@Tymaron

Bence Senin söylediğine katılıp, altına fikrini ekledi ?
zamansiz5334 : @Tymaron

Bence Senin söylediğine katılıp, altına fikrini ekledi ?

Arkadaşlar belki biraz saçma gelicek ama Spor Akedemisi içinde vucuttaki görünüm problemleri sorunmu benim spor yapmama biyolojik olarak aykırı hiçbirşey yok ama bedensel yani fiziksel bir problem girmemize engelmi (göğüs kafesimde küçükken geçirdiğim bir rahatsızlık bir açılmamış ve görüntü kötü duruyor) o yüzden bir sorun yaşarmıyım ?
Yaşayacağını zannetmem ama çevik olman lazım bildiğim kadarıyla. Zaten bölümden bölüme değişiyor. Şişkosuda giriyor, zayıfıda. Ama eğer ki sorunun büyükse çevik kuvvet gibi şeylere giremezsin.
Rovalge : Arkadaşlar belki biraz saçma gelicek ama Spor Akedemisi içinde vucuttaki görünüm problemleri sorunmu benim spor yapmama biyolojik olarak aykırı hiçbirşey yok ama bedensel yani fiziksel bir problem girmemize engelmi (göğüs kafesimde küçükken geçirdiğim bir rahatsızlık bir açılmamış ve görüntü kötü duruyor) o yüzden bir sorun yaşarmıyım ?

Hiç bir sorun olmaz, özellikle kol surat ve bacaklardaki scar izlerine yoğunlaşıyorlar. Şöyle ki apandis amileyatı geçirmiş biriyle senin durumun hemen hemen aynı ki sorun sadece İZ. Bu durumda Asker, Polis olabilirsin ama ilerleme derecelerinde belki bi sıkıntı olabilir. Yalnız şöyle bir durum var bunu belgelemen gerekebilir.
Kesinlikle ve kesinlikle aklından sil kardes polıslık mıs askerlık mıs bızzat ıcınde oldugum ıcın soluyorum su an kı aklım olsa bırak sınavlarına gırmeyı kapısından bıle gecmem :(:(:(



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.