Ben eskiden modemimde port forward edebiliyodum yani port açabiliyodum şimdi açınca millet beni göremiyo yani açılmış gibi oluyo ama kimse o porttan bağlanamıyo. Sorunu hala anlayamadım gitti. Eskiden worms armageddon için port açınca olurdu oyun kurardım giriyodu şimdi hiç bişeyime giremiyolar. Hamachiden de giremiyolar artık networkde bi sorun mu oldu hiç bişey anlamadım. Yaklaşık 4 aydır böyle. Ayrıca arada bir Generic Host Process for Win32 gibi bi hata raporu alıyorum o da ayrı bi konu. Bi el atarmısınız nasıl port açıcam ?
IP çakışması olmuş.Forumda vardı böyle bir başlık aratırsan bulursun sanırım.Birde format öneririm.
Format Atmanı Öneririm Herşeyin Düzelicektir . [İp Çakışması Değil ] Modeminin Bilgileri Gitmiş Format At Geçer Bendede Dün Oldu Telekomdaki Kız Yardım Etti Sağolsun :D
Format attırmayı unutun başka bi çözüm ?
Modeminin markası nedir ?
Zyxel.
Altında
Prestige 600 series
Modemin arkasında reset tuşu var yaklaşık bi 10-20 saniye basılı tut fabrika ayarlarına döner .
Reset attıktan sonra internete bağlanırken arıza çıkartabilir modem kurulumunu bilmeden reset atmanı tavsiye etmem gerçi ttnet modem ayarlarını gösteren bi servis yaptı sorun çıkartmaz sanırım.
Modeme reset atacaksan eğer Ttnetin modemi kurmak için bir tane programı var oldukça basittir. Onu indirdikten sonra kurmanı tavsiye ederim. Bu program modem cdsinde var ama modem cdin yoksa eğer en bastan dosyayı indir ondan sonra reset at.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.