Rahat 10 oyunun 8inde hile var. OW'ler güzel olmuş eline sağlık. Fakat cs:go oynanacak bir oyun değil , aşırı derecede hile mevcut.
Beyler aşağıdaki videoyu kanal reklamı olması açısından hazırladım. Eğer paylaşarak destek olursanız çok sevinirim. Öpüyore :asik2
https://www.youtube.com/watch?v=cCLjJP_U0AU
[/youtube]
Gerçekten çok eğlenceli bir video olmuş.Umarım istediğin yerlere gelirsin.Videolarına ingilizce alt yazı koyarsan belki tüm dünyaya açılırsın neden olmasın :)
bgchner : Gerçekten çok eğlenceli bir video olmuş.Umarım istediğin yerlere gelirsin.Videolarına ingilizce alt yazı koyarsan belki tüm dünyaya açılırsın neden olmasın :)

Bunu ben de düşündüm. Ama onun için biraz türkiyede tanınmak lazım :) Şimdi direk o tarz bir şey yaparsam itici gelebilir.
Expert
34.0001
outlast'in ilk korkutan sahnesinde beni videoya alsaydık 1m izlenme garantiydi. orada bıraktım zaten outlast'i :D video güzelmiş bu arada

Bu konu Kell tarafından düzenlendi(2015-08-05 01:51, 8 yıl önce)
Sercan biliyosundur büyük ihtimal ama yine de yazmak istedim.Youtube twitche rakip olarak geldi.Bir araştır bir bak istiyorsan :) Gaming Youtube yazarsan karşına çıkacaktır.
Aynen gördüm. Ama twitch kadar popüler olur mu olmaz mı nasıl olacak tam olayını anlamadım. Makale falan var mı hakkında?
Makale falan göremedim.Tutar mı tutmaz mı bilmem ama bu yükselen sektörde youtube geri çekilmez gibi :) Hamleler yapacağına inanıyorum.
geçen izledim hayvan gibi şii ediyosun awp ile :D
Noxier : geçen izledim hayvan gibi şii ediyosun awp ile :D

:D bir özgür reyiz olamasak da kendi çapımızda bişilerimiz var işte :D
:P ben oldum olası beceremem awp kullanmayı :selektor
Bu akşam(p.tesi) 20:00 Layers Of Fear ile korkuyoruz :(((
Yalnız bırakmayın bekliyorum ;)
https://twitch.tv/sercanmichaell
1 kere izledim fena değel beğenin bu çocuğu



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.