Elinizde yeterli delil bulunmadığı sürece kişiye, kuruma buradan laf atmak doğru olmaz. Bu yüzden konuyu araştırıp, yeterli delil bulduğun zaman hukuki yollardan hakkını arayabilirsin.

Bu konu Kanglaoo tarafından düzenlendi(2009-12-10 09:52, 14 yıl önce)
Dediğiniz gibi saldırıyo Hostmaestro'mu yapılıyor bilmiyorum bu işlerden elimi ayağımı çekeli çok oluyor, fakat sağlam bir hostdan aldığınızda buna ne hostmaestro dur diye bilir nede bi diğerleri bende yıllarca uğraştım ve kendihostumuza çok saldırı düzenledim böyle şeyler atmak zor oluyor bizim bir çok sunucuda misal Botnet tarih ediyor, fakat %100 engelleme şansınız yok. Anlıcağınız sağlam bi yerden alırsanız bunu dur diyecekler elbet olur ;) . Neticede zamanında Uo hostları yokken bunlar vardı... Ayrıca zarf atmanıza bişi diyemem ama kesin bir bilgi olmadan bir şirket hakkında bu kadar suçlama yapmanız doğru değildir.
Elinizde herhangi bir belge olmadıkça, bir host firmasını suçlamanız çok yanlış. Belkide sizin oynadığınız sunucudan nefret eden bir kişi, bu saldırıları gerçekleştiriyor? Kısacası bunu kimse bilemez. O yüzden kimsenin günahına girmeye gerek yok. Hostmaestro, hosting alanında gerçekten başarılı bir firma ve böyle birşey yapacaklarını hiç sanmıyorum ve benden başka birçok kişi böyle birşey yapacaklarını sanmıyor. Yani 2 kuruş için niye kendi adlarını tehlikeye atsınlar ki?
Merhaba;

Saldırıyı alan server sahibi kimse en yakın karakola dilekçesini versin 1 haftada sonuç elde ediliyor. Artık internette hacklere saldırılara çok ağır cezalar var. Tabi kimse uğraşmadığı için 1 dilekçe yazıp karakola götürmeye üşendiğinden fazla kimse bilmez. Bu konu hakkında inanmayan çok oldu fakat gerçektir. İsteyen araştırabilir...
Robertin saçmalığının sonu firma adını lekeledi.Hala dava sonucunu göremedik

Ayrıca söylentilerle değil belgelerle konuşmak en doğrudur.
dava düstügü icin sonuc yok bilip bilmedende konusmayalım
Jephistophes : dava düstügü icin sonuc yok bilip bilmedende konusmayalım

Dava düştü diyorsun.Ne zamn açıldı dava? Aradan kaç yıl geçti yada kaç duruşma olduda kaç duruşmaya gidilmedi de düştü dava.
O host şirketinin yaptığına emınmısınız , çünki temiz sayilan bir host şirketine buradan iftira atmiş oluyorsunuz eğer onlar yapmiyorsa.Eğer onlarin yaptığına emınseniz bir dilekçe yazip sizin şuandaki hostunuzdan size saldiranlarin ip adreslerini isteyip savciliğa başvurun.Ve davanin peşini birakmayin.Gereği yapilir diye düşünüyorum.

Büyyyük balık güccük balığı yutar.Biz buna ticaret yasası diyoruz bilmem anlatabildimmi :P
İnanın artık böyle yazılar görünce bak yine birisi bok atmış diyorum.

Bakın arkadaşlar açık açık söyliyeyim hostmaestro böyle şeylere ihtiyacı olmayan bir firma çünki zaten Hostmaestro'nun sahibi (ERCE TÜREYEN)'in para gibi maddi bir sıkıntısı yok 3 kuruş için yapıldı diyorsunuzda başkasından duyduğunuz şeyleri buraya yazıyorsunuz ve türkiyede "Ultima Online" bazında en iyi ve en çok hosting servisini veren bir firmayı karalıyorsunuz ayrıca hep görüyorum bu saçmalığı işte saldırıyorlar kendilerine alıyorlar sonra hackliyorlar bunlara kıçımla gülerim ben hangi server sahibi gelip buraya yazmış hostmaestro böyle böyle yaptı birileri zamanında hayal gücünü kullanmış baya baya sonra herkes aynı boku yiyo neyse gerekli mertebeden yazı gönderilir zaten buraya.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.