iyice ettiler içine winston minston içmem ben arkadaş aldığımız kırk yılda bir paketti onuda aldırmıcaklar ya.
bu tayyibin satışından para almadığı sigara şirketi varmı
Silindi
Neophyte
0.1
Sigara icenlere Allah yardım etsin.Ne diyelim.:D
3 yıldır kullanıyorum, 3 yıldırda 5 lira veriyorum.


Djarum Black alıyorum sokak satıcısından. Oh mis. Winstonla aynı para oldu baksana :)



:asik2



Çok da güzel içiyorum, yasak mı var, çıkıyorum dışarıda içiyorum. Kimse de gelip niye içiyorsun demiyor, deme hakkına da sahip değil.. Yasak olan yerde içersem, o zaman gelip bana " Sağlımızı niye bozuyorsun " diyebilirsiniz. Ama kendi sağlığıma da karışamazsınız. Bırakın da onu ben düşüneyim. " inşallah 35 tl olur " gibi bir mantık olmamalı bence.
o sigaraında karanfillisi öldürüyo yahu :) denedim bi kere
:yesBu gelen zamın tam olmadıgını belırtırım Tekelde çalışan bır arkadaşımın demesı uzerıne 2 koli sigara satın aldım çok yakında 7,500 den aşşagı sıgara alamıyacagız ve ustelık Ml gibi Kaliteli sigaraların fıyatları 15e kadar çıkacaktır :S acı ama gerçek. budurumda ıçkıye devam sıgaraya dur dıyoruz.
ZoxiC : o sigaraında karanfillisi öldürüyo yahu :) denedim bi kere


Djarum'un her türünde karanfil bulunur. Özelliği bu, Black versiyonu sadece karanfilli.
kendim almadım hiç bi arkadaşım karanfilli al iç dedi öyle :)
KeLL : ne diyosunuz kardeşim tiryakiler isyan çıkarsa ne olur, aç televizyonu işçiler her gün isyan ediyor. sigara fabrikası kapatılması demek, milyarlarca dolar dış yatırımı kapıdan çevirmek demek, o yüzden kapatamazlar. herkes cebine giren paraya bakıyor, kimse senin içtiğin sigarayı düşünmez, isyan ederlermi huzursuz olurlarmı diye düşünmez. sizin mantığınızla bakarsak, aynı zamlar akaryakıt a geldi, benzincileri kapatın demek olur.

ayrıca ben seviniyorum sigaraya karşı olan şeylere, içen kişinin sağlığı umrumda değil, kendisi düşünmüyo banane, ama benim yanımda içildimi deliriyorum.


Katıldım sana canım. :=)
Xlore bende sanırım kaptana başlayacağım böyle giderse :D Ama galleona değil black direk :D Ayrıca kell arkadaşım "SAĞLIK YÜZÜNDEN ZAM/YASAK" sloganıyla geliyorlarsa benim zam yapacağına kapat fabrikayı yiyorsa demeye hakkım var. Akaryakıta gelen zam "SAĞLIK YÜZÜNDEN" ise ben yine giderim derim benzinlikleri kapat o zaman yiyorsa diye. Onu geçtim sigaraya niye zam yapıldı yada akaryakıta buda ayrı soru. Dünyadaki en pahalı petrolü kullanıyorsunuz. Ama hala burada gelip oh oh 35 olsun 40 olsun oh oh demeyi biliyorsunuz. Konuya nerden baktığımız önemli.
TuRGoN : Anlamıyorum size ne zararı var sigaramızın? Gelip suratınıza mı üflüyoruz? Özgürlük, özgürlük diye çığırmayı herkes biliyor ama niye bize ayrım yapılıyor? Nerdeyse tüm cafelerin sigara içilen ve içilmeyen ayrı bölümleri var. İçilmeyene geçersin. Dumanı emen yeni klimalar var bunlardan takmak zorunlu olsun mesela? Sizin kullandığınız birşey örneğin alkol, örneğin yumurta, örneğin süt böyle şeylere zam gelse yine böyle olacak mısınız? Şimdi çıkıp diyeceksiniz ama onlar zarar vermiyooooor. Eee benim sigaramın dumanından rahatsız oluyorsan arkadaşım dibimde oturma bu kadar basit.

Arkadaşım çok yanlış düşünüyosun , gelip suratımıza üflemiyorsunuz , tamam oraya kadar birşey demiyorum [BEN] . Biyerde sigara içiyorsun Kapalı alanda 8 saat dumanı , carbonmonoksiti , tarı , nicotini falan hepsi kapalı alanda kalıyor . Açık havada 1.5 saat içerde kalıyor yine dediğim şeyler kalıyor . Arkadaşım hayat bu kadar ucuz değil .
Arkadaşım iyi okursan tüm yazılarımı hatta şu alıntıladığını bile başından okuyup bitirirsen bizim özgürlüğümüzü elimizden alacaklarına kafelere zorunlu bölüm açısnlar yazdığımı yada zorunlu sigara dumanını emen klima taktırsınlar dediğimi okursun. Ayrıca ona bakılırsa kullandığın interneti ayakta tutmak için yılda 2 bin ton mu ne karbon atmosfere gidiyor ancak sigara dumanı küresel ısınmaya sebep olmuyor. (Kaynak ntvbilim okuyabilirsiniz interneti ayakta tutmak için 100 de 6 lık mı 3 lük mü ne karbon salınımı yapılıyor küresel ısınmadaki tüm karbonun oranına göre) O zaman internetide kapatalım? Yada daha alternatif çözümler bulalım ne dersiniz? Buna değinmeye çalışırken hala yok kapalı alanda duman diyorsunuz. Ha birde hiç anlamam 3 bin maddeyi sadece tütüne nasıl enjekte ediyorlar oda ayrı sorudur ya neyse. Şu fare ilacını mesela nasıl koyarlar tütüne bunun yasal izni nedir? Yoksa sigaranın içinde 3 bin tane değilde sadece karbonmonoksit Zifir ve Nikotin mi var bunuda sorgulamak gerekli. Ama yeri burası değil.
5 liraya al bi poşet tütün sar sar iç ohh :D başka çare kalmadı napalım..

@TURGON
Senin dediğin şöyle bişey ; arabalarda kalksin , zararli gaz veriyor.Kömür kullanimi kalksin vs.Onlar zorunlu ihtiyaçlardan.Sigara zorunlu ihtiyaçlardan değil.Sigaraya zam geldi bahanesiyle birakcağiniza halen inatlaşiyorsunuz.Yararli bişey olsa herkez içerdi merak etmeyin.
@Eos
Ya harbi merak ediyorum anlatımımda mı hata var yoksa? SİGARAYA ZAMMI OH OH BIRAKIRSINIZ DİYE DESTEKLEMEYE laf ediyorum bakın büyük yazdım. Bize çıkıpta sizin sağlığınız için yasaklıyoruz, sizin sağlığıınız için zam yapıyoruz demesinler. Sizde "sizin sağlığınız için oh oh 35 olur umarım içemezler" diyemezsiniz. O zaman diyorum ki kapatın fabrikayı yada siz diyin "umarım fabrikayı kapatırlar" ama olur mu? Sığ düşünmek 80 sonrası tüm gençlere aşılanan bir şey sanırım. Depolitize edilmiş bir yapıda neye uğraşıyorsam. Hadi kolay gelsin. Haklısınız 200 olur umarım. Siz yolunma meraklısısınız. Ayrıca sigara zorunlu ihtiyaçtandır. Sana şuan zorunlu olmayan ama bağımlısı olduğun bir çok şeyin zararlı olduğunu bilimsel kanıtlardımda neyse. Değecek bişe olsaydı 3 sayfa boyunca tartışma olmazdı.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.