Ya onlari ayarliycam ama 30 gunden erken silinmeycek bu garanti , Sitenin ust kısmına dil secenekleri kodum ingilizce ve turkce suan ceviri yapiyorum en yakin bu gece 1-2 ss koycam sitenin gorunusunden...
Aluqah üyesi avatar
Ozaman sana başarılar.
Almin üyesi avatar
o zaman iyi 30 gün çok azdı :D sana başarıla diliyorum....
[Luciana] : Bunun olması imkansiz yaw :D Rapidshare vs vs. gibi büyük siteler bile 30 gün saklıyor çünki tahmit ettiğinden daha fazla dosya upload ediliyor ve 1gb ederlerse 1 haftaya güm :D ama sen bilirsin

canowar yaparım dediyse yapar az ekmeğini yemedik zamanında:DAslında o ekmeğimi yedi uoda:kikirik
@Aluqah & @EvilDark

Teşekkürler =))

@Spawnsas

açtırtma bayramlık ağzımı =)) kim sana binek veriyodu =)) xxx serverde =)) neyse burasi yeri degil.

Sitenin dış görünüşü daha çok mavili renklerle olucak yani mavi tonlarıyla...
Ne zaman açılabilir peki site kesin tarih ver :memnun
Almin üyesi avatar
evet şöyle cuma günü filan açılsa iyi olur heryerde reklamını yaparız sitenin
prudent üyesi avatar
miqrop salla da salla. hemenpaylas hiçbir zaman rapidshare kadar çok kullanılan bir site olmadı. ki o güzel sunucular dediğin sunucular türkiye içine 20kb/sn verebiliyordu (1mbit adsl), yurtdışına 2kb falan veriyordur. adamlar bedava olduğu için biraz faydalanmışlar o kadar. rapidshare'in %15i kadar kullanılmışsa iyi yani öyle diyim.

çeviri konusunda yardımcı olabilirim bu arada.
Herturlu Destekciniz Arkadasım Sen Rahat Ol Tutar O site !! :)
@EvilDark&spawnsas site buyuk ihtimal 10-20 eylül arasi acılacaktir

@prudent Suan icin ceviriyorum ama ilerde cok iyi turkce ve ingilizce bilen admin alicam o zaman istersen bir basvurursun.

Arkadaslar Siteyi boyle ayarladim ;

Free User - Bedava Kullanicilar

* 1 gb upload imkani tek seferde ve sinirsiz upload imkani

* Saate 1 gb download haklari var , eger 1 gb i doldurursaniz 1 saat sonra hakkınız yine acilacaktir ( bu rapidde 150-200 mb dir)

* Dosyalariniz sistemde eger indirilmesse 90 gun sonra silinecektir indirilirse bir 90 gun daha

* Download apmadan once 30 sn bekleyecek siniz

-----------------------------------------------------------------------------

Premium User - Paralı Kullanici
Aylık 4$ ( paypal ytl kabul etmiyo - bu fiyatta rapid den 2 kattan fazla daha ucuz , eger yıllık alırsaniz yada yıllık isterseniz onada epeyi bir indirim yapariz =)) )

* 7 gb upload tek seferde

* Dosyalari Sistemde 1 yıl kalacaktir hesabi silinse bile 1 yıl o dosya kalacaktir

* Sinirsiz download imkani

* Siteye uye olup kendi dosyalarina klasor acabilir o klasore sifre koya bilir

* Sitedeki dosyalarina admin password koyup sinirsiz klasor acabilme & Siteye uye olup sitenin içeriğinden yararlana bilme // editledim bunu yeni koydum

* download ederken bekleme suresi yok

* dosya türü engeli yok

* 7 gün 24 saat e-mail destek // Yakında online chat yapcam java ile

// Arkadaslar bana soleyin eksik bişey falan varmi ve sizce bu 4$ fazlami bence pek fazla degil bana gore bu kadar seyi size %100 karşılaycam ve bence epeyi ozellik sundum premium larada dahada eklitycem inş
Almin üyesi avatar
güzel olur ücretsizler ne kadar beklicek dosyaindirirken? ve flashget kullanılabilecek mi?

edited:
pcyi 15-20 dklığına babama veriyorum abim gelirse cevapları ancak yarın okurum :D
Silindi üyesi avatar
Silindi
Members
0.1
30 saniye yazıyor yukarda ama bu uzun gibi, 10-15 saniye bence yeterli.
Almin üyesi avatar
görmemişim pardon evet 30 saniye fazla bide flashget gibi programlarla indirilebilecek mi?
Tabiki flashget/free download manager(bnm kullandigim) hepsini destekliyor

Tamam free userlarda bekleme suresi 15 sn e indirildi ,

Premium larda bişi yaptim

1 aylık premium 4$

2 aylık premium 7$

3 aylık premium 11$

6 aylık premium 20$

12 aylık premium 39$

fiyat listem bu bence gayet normal bir fiyat istedim verdigim ozelliklere gore sizce?
Expert
34.0001
bence fiyatlar biras arttırılıp premium alanlara mail adresi verilse.. : )

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.