Sohbet & Geyik bölümüne konu açınca tabloda(son forum konuları) açtığım konu gözükmüyor yöneticilerin dikkatine
34 İstanbul , Türkiye 264.58 2035 28 Siteyi biraz takip etseniz bunun sebebini biliyor olurdunuz. Sohbet&Geyik konuları çok fazla açıldığından ve son forum mesajlarını kirlettiğinden son 7 mesajlarında gözükmemektedir. Ancak Son 50 Forum Mesajlarında görebilirsiniz.
Evet yeni gördüm bence bi eksiklik değil.Bence çok saçma olmuş millet eğlenmeyi seviyor birşeyler paylaşmak istiyorsa bunu engelleme hakkımız varmı?Eğer ki çok gereksiz ise görevlendirilen moderatörlerin bu başlıkları silmesi gerekir hatta uzaklaştırma bile verebilir ama bunlar yok kısa yolda orayı kapatmışlar kendi fikrim Kötü olmuş
34 İstanbul , Türkiye 264.58 2035 28 Sence kötü bence iyi. Burası Eğlence platformu değil ultima online ve Counter Strike yardım platformu. son 7'de gözükmüyor diye başlığı kullanamıyorsanız bu sizin sorununuz bence. Eğlenmek isteyen son 50'yi takip edebilir önceliklere yer verilmiş iyi olmuş bu konu aylardır konuşuluyor artık kapansa iyi olur.
Demişsinki burası eğlence platformu değil uo ve cs platformu ozaman sohbet & geyik bölümü koyulurken bunları göze alacaklardı yanlış anlamayın işinize karışmıoyrum kendi düşüncem ve fikrimdir.Başlık son 7'de gözükmezse tabiki yazmam bişey ben açtığım konuyu milletle paylaşmak için açıyorum gizlenmesi için değil.Ve dedğim gibi foruma moderatör alınıp bu işleri takip etmeleri gerek Bölümün gözükmemesi kötü olmuş sonuçta senin fikrin benimkinin tersiyse o senin bileceğin iştir ve saygıda duyarım...