Merhaba Arkadaşlar Forum'da Sohbet&Geyik Bölümü İlk 7'ye Girmiyor Bana Göre Forum Sadeleşti Eskisi Gibi Çekiçi Değil Sohbet&Geyik Bölümü İlk 50'e Giriyor.Ben Bunun İçin Bir Anket Yapmayı Düşündüm Ve Size Sunuyorum .. Sohbet&Geyik Bölümü İlk 7'ye Girsinmi? Yorumlarınızıda Bekliyorum
Girse çok iyi olacak cidden çok sadeleşti sıkıldım valla :D
Bencede girmeli
Girmemeli.
Girmesin böyle iyi boşverin ilk 7'yi biraz site amacına ulaşsın çok sohbet geyik açılıyor

Sonradan Eklenen:
Eğer yetkililer böyle bir karar aldılarsa artılarını ve eksilerini mutlaka düşünmüşlerdir. Saygı duymak lazım diye düşünüyorum

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2009-01-11 15:40, 16 yıl önce)
xwerswoodx üyesi avatar
bencede girmemeli zaten off topicten başka birşey görmüyorum orada bu çok fazlalık yaratır...
Sexy1 üyesi avatar
acaba şöyle birşey olabilirmi.. yukarıda uo oyuncu rehberi fiLan warya oraya U-S Sohbet&Geyik Bölümü Eklensin orada sohbet&geyik bölümü olsun sadece.
Bencede girmemeli. Gayet isabetli bir karar alınmış.
boşver şimdiki hali bence güzel
Sexy1 : acaba şöyle birşey olabilirmi.. yukarıda uo oyuncu rehberi fiLan warya oraya U-S Sohbet&Geyik Bölümü Eklensin orada sohbet&geyik bölümü olsun sadece.

Forumlardan Sohbet&Geyik bölümüne girmek zormmu geliyo?
Sexy1 üyesi avatar
hayır.gayet basit geliyor sadece çözüm önermek istedim.ben.
Ne gerek varkı Sohbet&Geyiğin orada olmasına.Bence çok güzel bi sistem oldu.+ karma alabilmek için millet paso topic açıyodu.
Farketmez bence :)
Girmeli.
Sexy1 üyesi avatar
Up:zipla

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.