arkadaşlar denemelerim sonucu anladımki galiba Sohbet&Geyikte sorun var. sorunda su daha demin Gece Kuşlarına upladım fakat gelmedi yani ilk 7de gözükmüyor fakat ilk 50de gözüküyor. yani ilk 7'ye cıkmıyor ! yetkililerin ilgilenmesi rica olunur.
Master
59.2997
Bir süredir aktif olan bir uygulama bu Sohbet&Geyik bölümündeki topicler son 7 mesajda çıkmıyor.
neden böyle bir uygulama oluştu öğrenebilirmiyim ? yani ne gibi yararı olucak
genellikle sohbet&geyik bölümüne konu açılıyor ve oraya mesaj atılıyor, UO ve Cs ile ilgili yardım almak isteyen arkadaşların konuları yerine ilk 7'yi Sohbet&Geyik aldığı için böyle bir uygulama geldi sanırım.
Burası Sohbet&Geyik platformu değilde o yüzden =)
Tymaron : Burası Sohbet&Geyik platformu değilde o yüzden =)

Zaten diyor ki, sohbet & geyik platformunda bir şey yazdın mı, ilk 7 başlıgın içerisine çıkmıyor diyor.O yüzden off topice yazmış.
Bu zamana kadar sohbet-geyik platformu muydu bu saatten sonra değişiyor?Benim hatırladığım daha öncede bu uygulama yapıldı sonra geri vites yapılmıştı
Bence Benim Yüzümden YaptıLar böLE :utangac2
sen olmasan forum sade gidiyordu =)).. artık off topic'e aç
konu taşınır =) sonra banlanırız allah muhafaza

yaNLız bişi dikkatimi çekti off topicde bi topic acmıstım konu amacından saptı ve geyik muhabbetine dondu üyeLerimiz Hasret KaLmıs Bence Eğlenceye bence sohbet geyik bolumu tekrar eski haline getirilsin scp,yardım almak isteyenler alsın engelleyen yok sadece topic acıcak yada bi konuya cvp yazsa zaten goz onune geliyo konu yardımcı oluor.
:utangac2
Öyleed Ultima-Strike sitesinde son 7 konuda sırf sohbet geyik olması siteyi amacından saptırıyor farklı bir domain'de sohbet geyik sitsi açalım o zaman. Yada bir uygulama yapılsın bir konu altında açılsın bütün sohbet geyikler ayrı ayrı sinir bozucu oluyor
o Zaman ŞoyLE Bisi YapaLım Sohbet Geyik boLumu Kategori OLmasında bir Topic Seklinde oLsun ? biLmem anaLadınızmı
Bence çok güzel bir uygulama oldu. Nedeni ise son 7'de neredeyse hep Sohbet&Geyik konuları vardı. Sanki platform sohbet&geyik platformu da.
Platformun ne platform olduğu bence hiç önemli değil eğer sen oraya o katagoriyi koyyorsan benım ondan istediğim kadar açma hakkım vardır.. Ha uygulama saçma demiyorum bilemem belki dengeler içindir ama bırakın şu platform uo-cs platformu laflarını forum ne konu koyuluyorsa o konuların hepsini kapsıyor? yarın bigün dosya atsak programlar tarafıan bu seferde son dosyalar bölümünde hep o görünüyo diye onuda mı yasaklancak diyelim yasaklandı ozamanda diyebilcekmisiniz burası uo-cs platformu dosya vermeyin artık vsvsvs...
Gereksiz ve saçma bir uyguluma , bu sadece kendi kapasitesini sınırlandırma ve olası bazı sorunların doğmasına sebep olmaktır.

Sohbet & Geyik bölümüne sadece eğlence amaçlı değil bunu hatırlatmak istiyorum.
(bknz:ATATURK)

Gene bu tip konular daha fazla hit alsın diye içeriği değiştirilip başka konular altında açılacaktır.

Benim kendi görüşlerim bunlardır.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.