Anketi Nasil Süreli Yaparız Mesela 1 Haftalık yapıcaz ondan sonra oy kullanılamıcak.?
Girmeli :yes

Bu konu Pyscho_Teller tarafından düzenlendi(2009-01-15 14:17, 16 yıl önce)
Sexy1 üyesi avatar
Up:zipla
messi_omar : Anketi Nasil Süreli Yaparız Mesela 1 Haftalık yapıcaz ondan sonra oy kullanılamıcak.?

Timer ver.:D
Sexy1 üyesi avatar
Tymaron yazdığında değiştirmiş. bundan yola cıkarak o kadar sürdür ? yani bu konu şuanda 5 günlük.
Leqendary üyesi avatar
karma için mi ? xD sohbet bölümüne mesaj yazıpda nası karma alıyolar rep gibi bişi değilki sorununa yardım edilince verilirb enim bildiğim karma.. +1 veya paylasım için verilcekse ( yardım amaçlı paylasımlar hariç ) ben öyle karmadan ne anladım :?
Bugün Saat 00.00'dan İtibaren Verilen Oylar Geçersiz Sayılacaktır. (00.00'da Oylara Bakılıp Bu Konu Altında Oyların Sayıları Eklenecektir. Gerisi Yetkililere Kalmıştır.)
bu açtığınız ankete oylar sonucu doğrultusunda site hakkında düzeltme / işleme yapma yetkisini kim veriyor? merak ettim
Sexy1 üyesi avatar
hmm doru demişsiniz 05 ama kullanıcılarında kararları değiştirme hakkı yokmu?
Dün Geçe Girip Oyların Açıklamasını Yapamadığım İçin Teşekkür Ederim.
Dünden Şuana Kadar 1 Oy Fazla Olarak Evete Verilmiştir. Onu Saymasak Bile Evet Daha Fazla Olmaktadir. Şuandan Sonra Atılan Oylar Geçersiz Sayılacaktır.
Oyların Değişmemesi Amacı İle Şuanki Oyların Yüzdesi Ve Sayısı
Evet %66.7 ( 16 )
Hayır %33.3 ( 8 )
Buda Resimi..

Yetkililerin Gereğini Yapmaları Rica Olunur...
Bence Fazla Cevap Alanlar Kalsınki Ztn Boyle Oluyor genellikle bence klsn derim ben!
pehlione üyesi avatar
bende kalsın derim.
Expert
34.0001
iyi böyle bakın u-s ye takılmıyordum uo yla ilgili topic yok diye son zamanlarda sürekli burdayım.benim gibi olanlar vardır illaki...
Arkadaşlar sitenin değşik taşıma işlemlerine gerek duyduğunu sanmıyorum böylesi iyi bence derim.

iyi geceler.
messi_omar :
Dün Geçe Girip Oyların Açıklamasını Yapamadığım İçin Teşekkür Ederim.
Dünden Şuana Kadar 1 Oy Fazla Olarak Evete Verilmiştir. Onu Saymasak Bile Evet Daha Fazla Olmaktadir. Şuandan Sonra Atılan Oylar Geçersiz Sayılacaktır.
Oyların Değişmemesi Amacı İle Şuanki Oyların Yüzdesi Ve Sayısı
Evet %66.7 ( 16 )
Hayır %33.3 ( 8 )
Buda Resimi..

Yetkililerin Gereğini Yapmaları Rica Olunur...

1- sen anket yaptın diye yöneticiler hemen kararlarını değiştirmicek.
2- sitede 1 saat bile aktif olup post atmıyorsun gelmiş burada anket yapıyorsun ve sohbet+geyik bölümünün yeniden aktif olmasını istiyorsun
3- eğer zamanında sohbet+geyik konularına katılsaydın sana belki bir ihtimal hak verirdik
4- Burası uo ve cs yardım platformu kendini zamanla online oyunlarda ve visual basic, delphi gibi kodlama programlarındada yardım sağlamaya çalışan kendini zamanla yenileyen bir platform
5- Kangren bacağın kesilmesin en hayırlısı oldu
6- Sohbet+Geyik ilk 7'de gözükmesin
7- Sevgilerle

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.