xlore allahını seversen fener 95.dk da 8kişi kaldı kalesine oyuncu geçti sen onu bahane edersen işimiz var. Lugano haklı kırmızı yedi daha maç başlamadan bi sarıyı foulden diğerini itirazdan yer atılır bu demiştim zaten 20.dk da atıldı. Gökhanın 2.sarı hatalıydı bana göre ama hakemin takdiri. Volkan kartı fazlasıyla haketti lincolne attığı diz yüzünden iyi bi yerine gelmedi sonuçta. Lincoln de sanırım topu vermedi diye çıkışmış ondan sarı gördü. Ayrıca her ne kadar gol pozisyonlarını değerlendirememiş olsa da maç fazlasıyla galatasarayın hakkıydı çünkü gökhanın golü ve 1-2 pozisyon hariç fener hiç birşey yapamadı. Paslarla geçirdi maçı...
Buğra aga ? Mahalle takımına noldu heheh bu arada 90+ da 8 kişi kaldı ( Kartlar dk. 26 - dk.75 - dk. 92 ) :) Kaankha nında dediği gibi maçı hak eden bana göre GS idi Evet cimbomuma afferin Edu lu Devid li :) Kezman lı vs. li takımı 2 - 1 yendi ..

Da bu 5 muhabbeti ne ben onu anlamadım Niye yenilince bu tarz şeyler açılmaya başlanırki _ Eski skorlar dahil bugün bugün :)

Bu konu dtuncer tarafından düzenlendi(2008-02-28 01:14, 16 yıl önce)
Bir şey demedim.

Bravo dedim :)


Hâlâ mahalle takımısınız Doğukan. Arada oluyor böyle kazalar.
Kodukmu koduk daha ne. Hehe mahalle takımıymış 5 mi yedik dedin illa niye Eski konular açılmaya calısılıyor ? Ona bakılırsa 4 Sene üst üste şampiyon olduk ? Uefa yı alan takımız Sizide yendik diye Mahalle takımı ilan edildik, size bravo :? Bi kaç sezon önce Saat kaç ? 20:45 Dedik aldık kupanızı mahalle takımıyız evet...


Dünya sıralamasında ilk sırayı alan tek Türk takımı
Devletin üstün Hizmet Madalyası´nı alan ilk takim
Hiç yenilgi almadan UEFA kupasını kazanan tek takım
Sampiyonlar Ligi´nde çeyrek finale cıkan tek Türk takımı
İstanbul Sampiyonluğu´nu kazanan ilk futbol takımı
Yurt dışında Türkiye´yi ilk temsil eden ve ilk galibiyeti alan Türk takımı
Sampiyonlar Ligi´ne ilk ve en fazla katılan Türk takımı
Uluslar arası üst üste en çok galibiyet alan tek Türk takımı (20 kez)
Süper ve UEFA kupasını kazanan tek Türk takimi
Avrupa´da galibiyeti, mağlubiyetinden çok olan tek Türk takımı
En fazla aralıksız şampiyon olan takım (4 kez)
En çok resmi kupa kazanan takım (57)


Türkiye Kupasına girmeme gerek varmı ? Sanırım yok..

İyi geceler herkeze..

Bu konu dtuncer tarafından düzenlendi(2008-02-28 01:28, 16 yıl önce)
Bakın kendi düşüncelerimle olacakları söyleyeyim. Bu sezon kupa bizim garantilendi gibi birşey artık. Bir tek kayseriden biraz korkuyorum ama final izmirde olacağından(yanlış hatırlamıyorsam) büyük ihtimal galatasaray alır. Lig bana göre haftasonu bjk gs maçından sonra belli olacak. Fb Volkansız büyük ihtimal ankarada puan kaybeder. Hatta açık söyleyeyim 1-0 veya 2-1 gibi bir skorla şampiyonlar liginden de elenir.(Yenmesini ben de isterim tabii ki ama durum bunu gösteriyor..) Fener ilerki duruma göre 3.lüğe bile düşebilir hiç belli olmaz. Aynı şekilde şampiyon da olabilir. Ancak takımlar sene sonuna kadar epey puan toplayacak ve şampiyona sadece şampiyonluk sayısı artıcak bana göre çünkü puanlar çok yakın olacak birbirine aldıkları paralar da tabii ki. Sene sonunda fenerden 1-2oyuncu gider gibime geliyor özellikle avrupadaki bu başarıdan sonra. Galatasaray ise kupa ve ligden aldığı parayla ve yeni başkanla(büyük ihtimal lincoln ve song gider keşke kalsalar) kale sol bek ve forvete adam alırlar. Uğur linderoth iyileşir barusso geri döner. Ve bana göre seneye bomba gibi girer galatasaray. Önümüzdeki sene nasıl geçer bilemem fener yeni yıldızlar kesin alır belli olmaz. Ama 2009 sonunda Aslantepe bitecek vve bana göre o yıldan sonra galatasaray devri başlayacak. Samiyen arazisinden büyük kar edecek galatasaray ayrıca stadtan da. Yıldız oyuncu alırlarsa onunda gelirlerini alacak. Ve çok büyük yükselişe geçecek. Şuan fenerin başkanla yaptığını gs başka tarz gelirlerle yapacak... Ve şu unutulmamalı ki her çıkışın bir düşüşü var. Bu yıllarda beşiktaş ve fener düşüşe geçer gibime geliyor. Ve eğer gs bir başarı yakalar ve 2000de yaptığı salakça hataları yapmazsa bunu bir 5yıl kadar götürür. Ancak onun da bir sonu olacaktır..

Tabi bunlar benim düşüncelerim...


Ha bir de Kalli gider... Ama atılır mı istifa mı eder hakk-ı rahmetine mi kavuşur bilemem. Özellikle derbilerin birinde kalpten gitmesinden çok korkuyorum..

Bu konu Kaankha tarafından düzenlendi(2008-02-28 01:36, 16 yıl önce)
Düşüncelerine katılıyorum desem yeridir..
kahvehaneye dondu iyice burasi..

zaten bu mac ligtv'de yayinlaniyor, kacak olarak seyretmeye cali$iyorsunuz yasak.
Gs nin son haftalarda açtığı pankartlara bayılıyorum bugünkü pankart da epey güldürdü beni..

Bir pankartta "Bu kupayı görenler parmak kaldırsın" gibi bir cümle ve üstündeki pankartta da;
Sarı lacivert kıyafetli parmak kaldıran bir fred çakmaktaş..

Bu konu Kaankha tarafından düzenlendi(2008-02-28 02:01, 16 yıl önce)
Ama bu pankart güzeldi cidden
illegal içerik.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.