hakkaride şehit olan 12 askerimiz için 12 gün boyunca saat 21:30"da ışık yakıp söndürme eylemi yapılacaktır lütfen bunu bütün arkadaşlarınıza iletin pkkya karşı olan tepkimizi gösterelim


KAHROLSUN PKK
Teroru Kınıyorum Ama Bu Olaylardan Sonra Bu Konuyu Hergun Takıp Ettım Haberlerı Falan Hep Izledım Ama Boyle Bır Eylem Yapılacagından Haberım Yok. Ama Yınede saat 21:30 Da Ve 12 Gun Boyunca Bunu Yaparım Ama Bır Bılgım Yok Bu Konu Hakkında
ben bi siteden öğrendim reklam olmasın diye linki yazmadım ama isterseniz gönderebilirim linki
Lınk Gondermene Gerek Yokta Bu Sıte Boyle Cok Iyı Bılınen Bır sıtemı Yanı Tutulan Bır Sıtemı Cok Kısı Gırıyormu Sıteye Onu Soyle Yeter Cunku Bu Ne Bılım Boyle Olmaz Butun Turkıyenın Bılmesı Lazım Boyle Bır Protestoyu Ayrıca Sehıtlerımız Icın Bugun Taksım Kadıkoy Gıbı Yanı Benım Oturgum Sehırde Yanı Istanbulda Mumlar Yakıldı. Ve Dualar Okundu.
Msn den Dağılıyor bunlar o bu şu uydurup herkes yayıo Evinde neti Olmıyanlar anca bakıyor yani

Elbette bunlarda lazım ama bence doğuda eğitim lazım fazlasıyla eğitim
Sadece Doguda Degıl Tum Turkıyede Lazım Ve ayrıca Katılıyorum Ama Benım Bu konu Uzerınde Anlıyamadıgım Sey Su Msnde Bırı Cıkıyor Bır Yazı Yazıyor Nıck Basına Solmus Gul Koyun Dıye Bence Bu COk Sacma En Azından Solmus Bır Gul Koyucaksak Bu Solmus Dıl Solmamıs Lazım cunku Hıc Bır Turk Yıkılmaz Daima Ayakta Durur. Solmus Gule Falan Karsıyım Ben Koyucaksak Normal Gul Koyalım Lutfen
Silindi
Moderators
21.9001
Fazla söylenecek bi söz yok.Hepimizin dilekleri istekleri aynı.Şehit yakınlarına Allah sabır versin.
Bizde Bursada Bugün YürüyüŞ yapmaya kalktık :D
Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi Olarak Plan 6 kişi ile başladı 3.000 Kişi Katıldı Yani Bütün Okul.. Metroya Kadar Trafigi Kapattık Sonra Merinosa Gittik. Çevik Kuvvet Fln Geri Çevirdi bizi.
Teröre olan tepkini ışşığı yakıp söndürmeklemi göstericeksin? Bu tür olaylar ardından böyle şeylerin uydurulması ve bi ton tlfn msjları bi ton msn msjları yanı sıra forum mesajlarıda yazılması saçma geliyor.
Şehitlerimizin kendilerine Rahmet ailelerinede Allahdan sabır ve Başsağlığı diliyorum.
Allah izin verirse 2008'de askerim. Ya nasip diyip askerliğe gidicem Allah nasip ederse bizde bu seçili insanların arasına katılır şehitlik rütbesine erişiriz...
Lokman abiye katılıyorum.Kusura bakmayın ama bana böyle şeyler saçma geliyor.Sadece birşey yapmış olmak için yapmaktır bence böyle şeyler.Yani bende brşey yaptım.*Benim arabam senin arabandan daha güzel* gibi birşey bu bence.Benim de bir kuzenim Hakkari-Yüksekovada.Ölü veya diri olduğuna dair hala bir haber alamadık.(Ama ölü olsaydı adı açıklanırdı.).Yani kusura bakmayın ama bence saçma.Tek dileğim Allah PKK'nın belasını versin.Keşke elimde olsa da bende ülkem için şehit olabilsem.Ne mutlu olurdu bana.

Ne mutlu Türküm diyene,diyebilene.


M.Ceritoglu
bumu Milliyetçilik?????

msnde saçma sapan ınsanların ordan burdan sizle eğlenerek yağtıgı su mesajı sunlara gonder fln filan bunlar sizi tatmin ediyorsa afferim. etmiyorsa bişi diyemem. Işık yakıp söndürcen ne olcak??? git yürüyüş yap ona lafım yok git eylem yap , ama bir ışık söndürmen hiçbir halta yaramaz.Önce hükümeti, sonra doğuyu bilgilendır önce bir ışık söndü yandı diye ne pkk durur ne hükümet değişir.
Onu bunu boşver kardeşim ışıkmış gül fln koymuş sen bizim askerlerimiz ölmüş aileleri yanımş burasını düşün.Diğerleri arka planda kalıyor.O Şehitlerin analarının babalarının çektiği acıyı bizde çekebiliriz.unutmayınki Vatan Bölünmez.Fakat bu sizin elinizde.Devletin değil.
Arkadaslar Lutfen Forum Kuralları Icersınde Tartısalım Hukumetten bende Su Anda Hoslanmıyorum Ve Hoslanmadımda Ama Forum Kurallarına Gore Sıyası Tartısmalar Yasak. Evet Sehit Verdik. Ama Hic Biri Olmedı Onlarda Ataturk Gıbı Yuregımızde Yasıyorlar. Msn Gelınce Dıyer Yorumlarımda Belırttım Msn Cok Sacma yok Gul koy Yok Sunu 5 Kısıye Yolla Yok Ona Yolla Buna Yolla Yha Sen Bunu Msnde Ona Buna Yolladıgında Bır Bakan Msnde Senı Gorup Karar Almayamı Baslıyor. Cok Cocukca Once Tek Yurek Olmamız Lazım bugun Taksımde Ve Kadıkoyde Gosterıler Yapıldı Eylemler Yapıldı Ama Cevik Kuvvet Karsı Koydu Neden Gosterı Yasakmıs. Boyle Devlet Olmaz. Once Msnde Protesto Yapıcagınıza GOsterı Pesınde Kosucagınıza Gıdın Hukumette Hesap Sorun. Ben Yakında Askere Gıdıcem Ve bu Konu Uzerınde Ailemle Konustum Tek Soyledıgım Bır sey Var Vatan Sag Olsun. Ve anne Baba Sehit Dusersem Olursem Arkamdan Aglamayın. Ben Bunları Konusmak Zorunda Dıldim. Benım Ailemle Bu Konuyu Konusturan Devlet UTANSIN!!!!
Adept
4.3
Yavaş..

Devletin görevi düzeni ve asayişi sağlamaktır. Kaos, panik ve kargaşayı önlemesi gerekir, çünkü bu ortamdan yararlanmasını bilen daima biri vardır. O nedenle zaten, hükümetin artık bir şey yapması gerektiği birçok yerde dile getiriliyor, çünkü aksi takdirde devlet görevlerinden birini yerine getirmemiş oluyor ve vasıflarından kaybediyor.

Toplum olarak yapmamız gereken asıl şey, kendimizi bilmek ve çevremizden haberdar olmaktır. Dediğiniz gibi, şehit yakınlarının başına gelenlerin her an bizim de başımıza gelebileceğini bilmek, doğuda nelerin olduğunu bilmek, soğukkanlı olmamız gerekir. Herkesin hissettiklerini ben de hissediyorum, ancak düşünülmeden ve sırf milliyetçi hareketler asla iyi değildir.

Beni takip edenler, hükümet hakkımdaki düşünceleri de biliyordur, ancak lütfen hükümet hakkında veya başka politik yorumlardan uzak duralım bu platformda.
Bende Zaten Onu Belırtmek Istedım. Ve Bu TUM SEHİT AİLELERİNE BAS SAGLIGI DIYORUM. TUM TURKİYENIN BASI SAG OLSUN HEPSI BIZIM ABİLERIMIZ KARDESLERIMIZDI.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.