Silindi
Merhabalar,

Bundan 3 ay önce adsl hattımız borcumuzdan dolayı kesilmişti.
Üstelik halen devam eden 500 ytl'lik bir borcumuz var.

Fakat geçen gün bilgisayarımı açtığımda adsl simgesinin yanıp söndüğünü gördüm ve bağlanmayı denediğimde başarılı bir bağlantı gerçekleşti.

Ve tüm bunlarla beraber borcumuz olmasına rağmen bir haftadır interneti kesintisiz kullanıyorum.
Üstelik hem borcumuz var hemde bu adsl tarifesi 3 ay önce durdurulmuştu.

Bilgisi olan varsa ve sebebini söylerse sevinirim.

esenlikler...
valal bendede bi gariplik var kota 3.950 GB 41 ytl geldi kota kendi kendine doluyor ya
Master
59.2997
Türk Telekom un ne zaman düzgün ve tam iş yaptığı görüldü ki ? Bendede 5 gb görünen kota 1 gün sonra 6.500 e çıktı ( bendeki limit 6gb ) bakalım ne kadar gelicek fatura gelmedi daha.
valla bende söle bi gariplik var son 5 aydır 70 ytl'ye yakın fatura ödüyorum.. Kotam sürekli ucuk derece aşmış gözüküyo sınırı.. En sonunda dayanamadım kotayı kaldırdım en azından 49 ytl öderim kafam rahat olur diye.. Hiç kullanmadan kota şahlanıyo =) 2 hafta tatilde oldugum dönem sadece 15 gün neti belli aralıklarla kullandım.. Dedim hiçtiyse bu ay rahatız.. Gene geldi 65 küsür =)
Silindi
Journeyman
0
Benim garipliğe odaklansak :utangac
Valla söyle bir önerim var.. Eğer beleş kullanmaktan memnun değilsen iyi vatandaş rolünü oyna.. Ara telekomu deki böle böle.. Durumu izah et.. İnterneti kessinler.. Vatandaşlık görevini yapmıs ol :) Her ne kadar Türk Telekom hiç bi görevini yapmasada |-) Bide o tür olaylar baglantılar yükseltilirken olabiliyodu.. Ttnet baglantı yukseltme calısmaları yaparken bazı hatlarda böle net kapalı olmasına ragmen online konuma geçme durumu oluyodu.. Yan komsumuzda kestirmişti ama bi on gün falan baglı kalmıstı.. Odaklandık oldumu Raskolcum |-)
telefon numarası ne telekomun
4440375
Master
59.2997
Ttnet faturasının üzerinde yazıyor numarası

Raskol sen Flame nin dediğini yap en iyisi sonra başın iyice belaya girmesin 500 ytl 5.000 ytl ye çıkmasın birden :ters
sağolasın flame
Rica ederim.. Bagımlısı olduk artık sabah aksam net kesiliyo.. Arıyoruz.. ezberledik |-) bu arada bu smiley cok hosuma gitti ya xD neyse dagıtmım konuyu |-)
Benim bildigim adsl kullanıcısı olmadan önce sözleşme yapılır bu sözleşme aldigin günden itibaren 1 sene boyunca gecerlidir taki 1 senesi dolunca sözleşmeyi iptal ettirebilirsin bu zaman icinde kullan yada kullanma faturan gelir nede adsl len kesilir benim bu konuda bildigim budur.
Tabiki işin aslını tam olarak telekomdan ogrenebilirsin.
Bundan 3 ay önce adsl hattımız borcumuzdan dolayı kesilmişti.

Raskolun olayı farklı demekki 1 seneden daha eski bi kullanıcı senin dedigine göre.. Hat kesilmiş kullanıma... Sora hiç bi işlem yapmadan tekrar calısmaya baslamıs.. Gariplik orda..
bızımde borc gozukmuyodu gecen ay odemedık :D
Aylardır sizin faturayı ben ödüyo olmım yoksa cazz :D:D bana 3 kisilik fatura yolluo bunlar :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.