Neran HP-Nexiel bunlar artık Uoyu asmıs adamlar
bide xxwerswoodxx var bu adam uoyu asmak değil değiştirmek istio yenilikci bu adamdan iyi seyler cıkcak :D
Silindi
Members
0.1
Nexima Tesekkur ederim , gercek kimligimi bilen nadir insanlardan biridir kendisi..soylememe gerek yok .Bu isim altinda rahatim ben.X kisi olmak bazen iyi oluyor. Birde Nemesis arkadasimizi da unutmamak gerek.
@hamit
genç dedinde xantieri görünce gençlik falan kalmıyo bildiğin yaşlı olduk :)) ben biraz slothere'yle geç tanıştım o yüzden biraz geç çıktım sahneye:))

Nemesis demişsinizde :S bilmiyorum...

Üstte yazmadığım bazı isimler:

Mac ==> Çok güzel yazıyo ama anlamak çok zor oluyo :))

Jeem ==> Muhteşem!!!
Ayrım Yapmak istemiyorum saydıklarınızda iyi ama Onlar olmayınca baska bilgisi iyi olan kişilerde yardımcı Oluyor size Bence Sacma bi OyLama burda herkes birbirine yardımcı oluyor... Naısl diyim burda mesela en iyileri gözünüzden kaçırmıs olabilrisniz ve o adam ben niye yazılmadım diye trip alıp us den :d bile siler kendini Tabi öle insanlar Yokdurda :D çıkar belki her neyse bence Basic De iyi Genellikle Her KOnuda yardımcı Olmaya Çalısıo işini iyi bilen ve ciddiye alan bir isimdir benim tercihimde de Basic :D
Bence Berkanu - The Raskoll - Mac
BerKanu Herzaman Aradığım Seyi Buluyor :D
Teşekkürler gerçekten çok onurlandım ;)
neximam bu işlerden çekmeseydi elini onuda yazıcaktım ben ama fazla ilgilenmiyor artık :((
sağol Berkay. ben tamamen çekildim artık. U-S'da tanıştığım dostlardan kısa zamanda scripting bazında kendini en fazla geliştiren sensin. kişiliğini bilen biri olarak laf edilmez zaten. umarım başarı olursun. :)
saol mehmedim sende inşallah uğraştığın şeylerde başarıya ulaşırsın :))
Silindi
Expert
4
SLOTHERE .... Favori isim : )) Kendisini en kisa zamanda bir calismasi ilede bekliyoruz ,Bu yetenek,kabiliyet iyi isler cikaricaktir eminim ki !! Ve bir cok kullanicada biliyorki Kalbinde Slothere'in ayri bir yeri var .. Ben burdan kendisine Hepimiz adina TESEKKURU borc biliyorum. Ve diger arkadaslarda Nexima,Basic,berkanu,kadhras,xwerwoodsx,Marlock, arkadaslarimada basarilarinin devamini dilerim..

Neran ismide cok geciyor ancak,kendisi daha onceki sunuculardan taniyorum , Kimlerle calistigini ,sunucularda bulundugunu bilirim. Ancak Neran dan daha buyuk asmis kisileri de unutmamak gerek ,Belkide ustadir bir cok kisinin .. Isimleri onemli degil , Ustadlarimada basarilar diler,yeni calismalarini da dort gozle beklerim ..Saygilarimla
Slothere başka zaten :) ayrıca teşekkürler
Silindi
Expert
4.6
Slothere favorim hertürlü yardımı yapıyor ama zamanı oldukca
neran hep işin en iyileriyle çalışır proje lideri konumundadır ama çok büyük işlere kalkışıp çok amatörce bitirdi hepsini. Dipsizkuyu bunların en büyük örneğidir...
Silindi
Expert
4
Evet , Birinci dedigin gibi cok iyi isimlerle calisti,Gokku,Valheru,Whistler bu isimler le uo yu tanidim ben .Ancak cok basarili yerlere gelenler oldu,kimisi ise ismi icin ugrasti .. Ismi var , ama projeleri husrana ugrayan kisilerde var.. Allah kimseyi utandirmasin bu sozlerim genel dir sahsi bir yaklasim yoktur..Zaten bildiginiz uzre ben genelde bu tip mesajlarla u-s de yim. Ve Sunucular hakkindaki acizane analizlerimle. Allah herkezin onunu acik eylesin.
ultima 10line ben seni ilk defa bu mesajda gördüm ama gokku yu fln biliyosun fazla bilen yokdu kendisini soruşturduğum zaman hiç "evet biliyorum" duymamıştım. Evet dediğin gibi isme çalışılıyo ama bazen isim herşeydir. Bunuda unutmamak lazım.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.