Silindi
Syntax kadronuzu saymissiniz : )) Ne guzel , Bence bu yaz ses getiricek iki sunucu olucak ... Bu konuyuda yakinda acicagim : )
Ses gelecek ondan emin olablirsiniz :utangac1
Ultima10Line : Ozgur den de bir yazi beklerdim ancak , kendi sahsi ve ozel nedenleri bulundugundan yazmiyor..Yinede kendisine tesekkur ederim . Slothere arkadasimizada yeni hayatinda basarilar dilerim ; ))


yazarım abi ayıp ettin ya :) sen iste yeterki.

siteye en çok emek verenler bence gökberkin dediği gibi bizimde kendisinden çok şey öğrendiğimiz galentosdur. şuan napıyor bilmiyorum ama çok beyefendi ve yardımsever bir insan olduğunu hatırlıyorum. sanırım 2 ya da 3 yaz önce bende baya bir aktiftim sitede baya da emeğiim vardır insanların birşeyler öğrenmesinde. tabi bu iş karşılıklı bende çok şeyler öğrendim. bunun dışında dediğim gibi 2-3-4 yaz önce ki o ekip çok iyi bir ekipti hem userler öğrenmeye aç idi hemde yetkili kadrosu isteklere cevap verebiliyordu. Favorim galentos herzaman :)
Silindi
Expert
5.3
Beni onurlandirdin Ozgurcum,Uzun zaman aradan sonra seni burada tekrar godugune bir cok arkadasimiz sevinmistir eminimki .. Artik Ozgur arkadasimiz bilgilerini kendi actigi guzel ve kaliteli bir forum sitesinde paylasiyor.Kendisi basarili hayatinda ileri goruslu olmus olup kaliteden ve kisilikten hicbirzaman odun vermemistir.
Özgür sadece yardım etmedi. Başta benim gibi birçok kişiyi de yetiştirdi, öğretti. Özgürden en az bir iki şey öğrenmeyen çok az kişi vardır. Özgürün yaptıkları az buz işler değil. Hala da yapmaya devam ediyor. Biz de onu takip ediyoruz artık :asik2
Silindi
Apprentice
10.3
: )) GOODNESS .. Basarili arkadasimizdir , ancak bazi sahislar kisi haklarina ihlal etmistir. Kendisi Burda orjinal nicki ile hesap acmamistir. Ancak bazi arkadaslarimiz bu isimle Wb arayan kisiler diye forum mesaji acmistir.Arkadasi siddetle kiniyorum.Lutfen emege saygi diyelim.Bu arkadasimiz ,Wb olmak icin mesaj acmaz, cunku benim fikrimce Goodness aramaz,aranir bir isimdir. Kendisinin haklarina ihlal eden arkadas da bundan yararlanmaya calismakta.Bilginize.
ben.
Herkes birileri hakkında birşeyler yazmış o zaman bende yazayım.

Lucretius: Aramızda biraz resmi bir dialog olsada yeri geldiğinde iyi muhabbet edebildiğim aynı görüşlere sahip olduğum insanlardan biri. Hiç şüphesiz böyle bir platform'u bizlere sunması hepimizin arkadaşlık kurmasında büyük rol oynamıştır. Eğer birileri hakkında fikir sahibi insanlarsak bunun sebebi kesinlikle Uğur'dur.

Slothere: 3 yıl gibi uzun zamandır hiç bozulmayan bir arkadaşlığımız var. Yaptığı işlerle ön plana gelmiş hatalarının bilincine varabilen olgun kişilerden biri.

Neran: İşte tanıdığım en matrak insanlardan biri. Acaba David olmasaydı hayat ne olurdu? Çok geç tanıdığım ancak birbirimizi birbirimizle bulduğumuz her türlü muhabbeti sınırsızca yapabildiğimiz çok yakın arkadaşımdır. David'siz bir hayat düşünemiyorum kısacası.

Michaell: İşinde bir çok insan gibi ustalaşmış ve profesyonelleşmiş bir insan. Makarayı çok seven ancak patlamaya hazır bomba. En ufak geyikte kimse durduramaz onu.

Vebruer: Bir zamanlar kadeşim dediğim insanlardan biri. İyi niyetli bir insandır ancak çok narin bir yapıya sahip en ufak şeyden bir anlam çıkarır ve karşısındaki insanı biraz baskıya zorlar. Biraz kırgınlığım var ancak gökberk gibi onunlada uzun yıllardır arkadaşız son zamanda aramız iyi olmasada. Sebebi veya suçluyu söylemeye gerek yok. Hayatımdaki en önemli olayları anlattığım eski bir sırdaştır. İşinde ustalaşmaya başladığı bir gerçek.

Raven: İşte bu adamın hakkını ödeyemem. Hiç bir zorunluluğu olmadığı halde verdiği bir kaç tavsiye ile Türkçemi ve yazmamı kuvvetlendirmiş içimi Role Play aşkı ile donatmış yüce bir şahsiyet.

Noxier: Özgürle hiç bir zaman samimi olmadım. Sebebi, beni diğer insanlar gibi görmesini istemediğimdendir. Amacım onunla sadece güzel bir dialog kurmaktı ancak bazı kişilere yardım etmem sonucu ve bu durumu ona anlatmak istediğim zaman beni dinlememesi kalbimi kırdı. Kendisini pek fazla tanıyamadım ama kişiliği hakkında kendimce birşeyler katamasamda Ultima script konusunda bir çok insana emeği geçtiğini biliyorum. Yaptığı işler hakkında yorum yapacak olursam; Herkes gibi bende iyi şeyler söyleyeceğim, bir çok sunucuya imza attı bir çok konuda başarılı oldu. Her zaman takdire şahan bir insan olmuştur. Umarım hakkındaki düşüncelerimde kırılmazsın çünkü bu konuda çok haksızlığa uğradığımı düşünüyorum.
Silindi
Moderators
21.9001
Tymaron arkadasimizin da yazisi icin tesekkurler ederiz . Ama bnde lucretius konusuna + 1 diyorum : ))
Slothere eğer benm taa 4-5 yıl önce fatal war die bi serverda tanıdığım adamsa kesinlikle 10 numara yöneticidir. cidden adam gibi biriydi ama omu bilmiyorum. bayadır takılmadığımdan buraya şuandaki yöneticileri bilmiyorum ama eskiden akillis iyiydi.
Master
59.2997
@Astrafast

Evet o kişiyim, hatta bir ara özentim çıkmıştı Slothere diye mage karakter kasıyorlardı vs. :)
Yazmayı unuttuğum bir isim var :)

Stormy, Erhan, her ne kadar şu sıralar internete giremese de yaptığı build çalışmaları ile öne çıkan isimlerden. Girdiği projelerin hakkını sonuna kadar veren bu arkadaş'a halen bir tatil sözüm var :p
Silindi
Journeyman
2.8
MAsallah sozde ne sozmus , " Tatil" : )) Ozaman ** yildiz veya pansiyon yeterli olur .Hesap kabarmasin : ) Slothere orjinal kisidir , ama fake arkadaslarda bos durmuyor bazen .. : ))
valla 10 metre öteden hareketlerinden tanırım gökberk mi değilmi boşuna fake açmasınlar :D

karakteri yeter :P
Ultima10Line : MAsallah sozde ne sozmus , " Tatil" : )) Ozaman ** yildiz veya pansiyon yeterli olur .Hesap kabarmasin : ) Slothere orjinal kisidir , ama fake arkadaslarda bos durmuyor bazen .. : ))

Bizim yazlık var :) orada geçireceğiz tatilimizi.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.