Gokku başkadır yahu. üstüne tanımam. ^^
evet bencede Slothere süper bir yetenek ama Zeus isimli üyede bana ve benim gibilerine birçok yararı olmuştur Slothere şüphesiz tabii :yes
Silindi
Members
0
Ben az yazarim oz yazarim, Diger forum acc ismini vermek istemiyorum cunku ozel bir nedeni var. Bu isim X isim : ) 12 yil oncesine dayanir uo gecmisimiz , Gokku,valheru,whistler,relax,nexima,nemesis,noxier,wildgenie,goodness, Ve aklima suanda gelmeyen bir cok kisi ile tanismisligim ve is yapmisligim vardir . Ama Bu isimler arasinda sadece Nexima taniyor bu forum accin benim oldugunu : ) Neyse ismi mevzu konumuz degil di ben biraz derinledim : ) Senide kismen tanirim,forumlardaki + larindan,yardimlarindan .Benim isim artik ne yardim , ne isim , nede baska bir konum , Sadece analiz yapmak,sunucular hakkinda bir cok konuya hakim olabiliyorum,elim biraz uzundur . Hatta bir arkadasimiz acti boyle bir websitesi , sunucular hakkinda bilgi uzerine,Uo sunuculari hakkinda analizator bir yapisi var.Ben dusunmustum ama ugrasmak zor,acan arkadasada basarilar.
Bronx [Tartısmasız Lider], Nedim[suicide], Alper[alpex], Sylveria zmanlarında Nemesis, Gökhan [Lai], Berkay[Buxiun] Nizdorf ,Tcpip[gürsel] Noxier, Micheal, Whistler, Wild
Slothere [Göze Carpan gercek yetenek]
Taz ve kardesıım Baggio Paticik duayenleri.

Bende bu arkdasların calsımalarını ornek alarak gelıstırdım kendımı.
tcpip den bahsediyosun galiba evet başarılı bir site inşallah dayanır uzun süre...

Gokku,valheru,whistler,relax,nexima,nemesis,noxier,wildgenie,goodness,

iki tanesi işe yaramaz bunların bu arada :))

Bence tanıdığınsa o sitede yazıp serverlarda oynayıp + larını - lerini yazabilirsin.
Silindi
Expert
4
: )) 2 si derken tahmin ediyorum 1 ini kesinliklede Digerini cikaramadim , tahminim var ama . Biri hala sunucu olan arkadas zannedersem,digeride eskilerden server acan bir arkadas : ) neyse .. + lar - ler derken , Daha onceden de 2 sunucu hakkinda yazi yazmistim , simdide burda belirtmek istiyorum ... BIR SUNUCU DAHA SORUNLU , her sunucuda sorunlar vardir elbet ama bu cozebilcekleri kadar hafif bir sunucu degil , Onemli olan 300-500 kisiyi doldurmak degil , O kadar kisiye en iyi hizmeti verebilmek.Veremiyor iseniz hic acmayin okadar kisinin emegine yazik,harcadigi saatlere yazik.. Acizane fikrim ama yine duyumlara gore eger duyumlar gercek olur ise zaten kendi sonlarini hazirlamislar demektir .. Duyumlarimdan bir tanesi YAKINDA bannerlari bulunan sunucu sahipleri , digeri isede simdiden kendini ismen duyurmus bir sunucu . Her ikisinede basarilar dilerim , insallah uzun omurlu isler yaparsiniz.
Novice
0.1
neran konusuna katılmıyorum. DK son derece başarılı bir roleplay sunucusuydu ve türkiye starndartlarında beklediğimde daha iyi bir iş çıkardı.
açık söliyebilirim Relax ve Nemesis. bu arada öm dan msnini atarsan seninle konuşmaktan mutluluk duyarım. O sunucularıda merak ettim :))
Master
59.2997
Aslında başlıkla içerik biraz farklılaşmış gibi. En iyi U-Ser yerine, örnek aldığınız veya sizce iyi olan kişi gibi bir başlık daha iyi olurmuş. Çünkü kötü U-Ser bulunduğunu düşünmüyorum ultima-strike bünyesinde. Tüm üyelerimiz pırlanta gibi insanlar, o yüzden bu tarz bir seçim yapmak gerçekten zor olacaktır.

Ancak; zamanında ultima-strike'da paylaşım yaparak bir nevi sitenin temelleri atan ve yeri geldiğinde örnek aldığım yegâne kişiler olarak Galentos ve Rebel (Keanu) diyebilirim.

dipnot: Lucretius derdim ancak o U-Ser değil maalesef, o yüzden katmıyorum seni Uğur :p
Açıkçası usden çok fazla arkadaşım var ve hiçbirini ayıramıyorum. Uodakiçevremizin büyük bir kıosmı usdendir ve hepsi çok karakterli insanlardır.

Bizim zamanımızda da Galentos, Chernobel, Akillis vardı us de sürekli yardım eden :) Ben de onların isimlerini yazayım. Ve tabii ki Özgürün üstümdeki büyük emeğini de unutmamak lazım :)
Silindi
Apprentice
10.3
Ozgur den de bir yazi beklerdim ancak , kendi sahsi ve ozel nedenleri bulundugundan yazmiyor..Yinede kendisine tesekkur ederim . Slothere arkadasimizada yeni hayatinda basarilar dilerim ; ))

Bu konu Ultima10Line tarafından düzenlendi(2009-07-26 17:58, 14 yıl önce)
Tartismasiz Gokku scp konusunda ustune tanimam .Cok az kisi bilir bu ismi .Sunucu isimlerini reklam icericeginden veremem ama bir cok projede basarili olmustur. 600 player goren sunuculari ile tanirim kendisini.Ve turkiyede isim yapmis 4 sunucusu var .Duydugum kadari ilede yakinda bir projeleri varmis.Dort gozle bekliyoruz. Diger isimlere gelince Whistler,Slothere,Nexima,Noxier ..
Bronx = Türkiye'de Ultima Online'a yaptığı katkıları görmezden gelinemez. Tabii scriptleri yayınlamasıyla, bilmeyerek de olsa verdiği zarar da öyle.
Coder = Script, Connector ve Account Sistemleri'ni bilmeyen var mı bilmiyorum ancak ilk Exile ile Nebula North'un en büyük ve tek rakibiydi.
Gokku = Henüz karşısında direnebilen hata, elinden kurtulabilen sistem görmedim. Ülkenin gördüğü çoğu sağlam sunucunun sistemlerine bakıp "helal olsun" diyorsunuz ya, işte o sözden en büyük payı alması gereken kişidir.
Kareem, İbrahim gerçekten sevdiğim bir insan. Uzun zaman önce ultima'yı bırakmasına ragmen halen görüştüğüm kişiler arasında.

Neran, bana öğrettikleri ile kendisinin hakkını ödiyemiyecegim bir kişidir. Saydığım ve sevdiğim insanlar arasındadır.

Noxier, Özgür, her zaman bana destek veren ve oluşan karmaşıklıklarda oturup adam akıllı konu üzerinde tartışabildiğim sayılı insanlardan.

Tymaron, Bir süredir benimle konuşmasa da kişilik olarak iyi birisi olduğunu çok iyi biliyorum. Uzun zamandır tanıdığım insanlar arasındadır kendisi. Yaptığı çalışmaları ve Türkçe'ye verdiği özen'i her zaman beğenmişimdir.

Slothere, Aynı şekilde Gökberk'le de bir süredir konuşmamaktayız ancak bu onun kötü birisi olacağı anlamına gelmez. Ancak çalışmalarıyla kendisini ön plana çıkaran bu arkadaşımız gerekli takdiri çevresinden toplamasını bilmiştir.

Maglor, bir dost... :p
Forumları bende bayadır takip etmiyorum fakat tanıdığım kadarı ile en iyi diyebileceğim kişiler : Neran,Slothere,Michaell,suicide



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.