Cizimler Özenerek Yapılmıstır. Çalıştıgım Firma Yurt Dısına Baglı Bir Firmadır. Umarım Beğenirsiniz.




SİZE BURAYA GELİP BUNLARI BURAYA KOYANDA KABAHAT ZATEN İSTEDİGİNİZ YERE BAKABİLİRSİNİZ.. 1 COK YERDE MEVCUTTUR BU CİZİM NEYSE KİME NE ALATIYORSAM :)

Bu konu Crany tarafından düzenlendi(2013-04-25 16:13, 10 yıl önce)
Novice
11.9
Güldürdün :yes
Rowall : Güldürdün :yes

Neye Güldün ?
üstteki not düstüm farkında isen bakarsan anlıyacaksınız beni yurt dısında bir firma ile calısmaktayım diye sanırım gözlerinizde sorunlar mevcut :)


kendi yaptıklarımı sergiledim ordan burdan aldıklarımı degil :)
@Ristie

Bu tarz çalışmalar çok zaten piyasada. Aynısı yoksa eğer daha önce başkası tarafından tasarlanmış bir şey değilse kanıtlayamazsın.

@Crany

Kendin mi çizdin bunlar ?
evt dostum kendim cizdim itü mezunuyum iç mimar ve cevre dekor 4 senelik yurt dısında bir sirketle calısma durumum söz konusu elimden geldikce bir sey yaptım fkat bazı arkadaslar birsey ortaya cıkarmaya calısıyor :) güldüm neyse genede ilginiz icn tşk ederim.
https://bahcedekor.blogspot.com/

resimler buraya ait, çizim değil onlar fotoğraf :S 5.si californiyada
@Brownie

Ben paylaşıyordum sen vermişsin zaten...

Fazla söze gerek yok galiba...

Oy oy :yes
Brownie : https://bahcedekor.blogspot.com/

resimler buraya ait, çizim değil onlar fotoğraf :S 5.si californiyada

Güzel kardeşlerim mvim diye bir firmada calısmaktayım yapılan projeler istege baglıdır ben işimi görmeyen ve müsteri memnun etmeyen projeler cizmem yapılan calısmalar müsteri ye gösterilir degişilecek yerler degişilir ve teslimatı yapılır olay budur ben cizimi ypar işime bakarım he illa gene tatmin olmadım diyorsanız team bilgisi veririm inanmayan arkadaslara toplu olarak girersiniz istediginiz 1 bina koltuk vs vs 1 sey cizerim ultima-strike.com bünyesinde benden özür dilersiniz bunu kabul ediyorsanız baslıyalım hemen.
tiyatro eğitimi mi aldın, çizim değil onlar dünyanın çeşitli yerlerinden fotoğraflanmış evler.
ya ben anlatamıyorum yada siz anlamayı ve okumayı algılamayı yiritmissiniz neyse..
Mvim ne olummm =))
https://maienzawilson.com/ adamların sitesinde copy / paste yapmışın işte
La allahsız girip şu adamların hakkındayı bir oku. İngilizcen yoksada git çevir mevir az çok bir şeyler anlarsın. Hala ben yaptım diyor ya utanmadan.
Adamların toplam tamamladığı projeler 500.000.000 USD den daha fazla. Ciddi bir firma ve 2 ortaklar ben bünyesinde çalışan türk yada türk firmalarıyla olan bir bağlantı göremiyom.
Bu adamların firmasında bu denli bir proje çıkartıyorsun senin aylık maaşının 20.000 tl ve daha fazla olması lazım anlatabildim mi ?
Adamların çizdiği projeye ben çizdim diyor ya la hala bebeye bak hele... Senin o şekilde render alıp proje oluşturabilmen çok ekmek yemen lazım 6 aylık bir çalışmayla anca amatör çalışmalar çıkartırsın bina çizcekmişte koltuk koyacakmış... Sen çaydanlık çize dur biz team ile bağlancaz sana bi render yapta görelim şu resimlerdeki gibi bakem topaç seni


@ Brownie

Çizim onlar, daha gerçekçi çizimlerde mevcut. Mimarlık ve iç mimarlık firması tarafından çizilmiş. New york merkezli firma sahipleri : https://maienzawilson.com/
Bizim uyanıkta ben çizdim diye sıkmış oraya


** uyarı - I

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-04-25 18:13, 10 yıl önce)
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.