Merhaba arkadaşlar

bılgısayar hıbernate de idi bılgısayarı actım wındows yazısını gecınce anıden kendıne restart attı vede acılısta bunu demeye başladı

" Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key"

beyler lutfen cok acıl yardıma ıhtıyacım var bu sorun nasl cozlur en basıt :(
Girerken secure mod dene ? Güvenli modda çalıştır dene çalıştır a msconfig yaz boot ayarlarına bak belki , başlangıçta donanımları yükle butonunu yanlışlıkla kapatmışındır
Biosdan Fırst Boot bolumune Hard Diski aLırsan sorunu çözebileceğini düşünüyorum..
Eğer olmazsa, Trojandan da kaynaklanıyor olabilir..
Bilgisayarını taratmanda fayda var:?

Bu konu Pennywise tarafından düzenlendi(2008-06-10 11:48, 16 yıl önce)
Safe Mode giriş yapılamıyor
Virus vardı zatende avira bulmuyordu belliydi virus oldugu format atacaktık da benım bıraz daha bozmamı beklıyorlardu sanırım :D hiçbirşeye elleyemedımkı acılısta anıden oldu :(
geçmiş olsun sen at o bilgisayarı at :D
hö ?

bir kere daha boyle oldu ama abım tamır ettı nasıl oldgunu anlamadım 10 dk sonra bılgısayar normal calısıyordu sımdı ona soylemeden yapmak ıstıyordum :D
eğer oLmazsa virüs vardır dedim sana usta
biostan çözmeyi dene ilk önce..:no

Bu konu Pennywise tarafından düzenlendi(2008-06-10 11:48, 16 yıl önce)
Aç kasayı bütün parçaları tek tek fön makinesiyle tozlardan arındır saf alkolle sil bi güzel benim bilgisayar açılırken ötüyodu bip bip diyip açılmıyodu çıkardım ram'a tecavüz ettim (fön makinesiyle) takınca düzeldi çok saçma bi çözüm ama işe yarıyo :D
ana evet saç kurutma makınesıyle abımde elleşmişti biraz ama o başka bişi için diye hatırlıyom

yok ram e fln ellemem bir kere benım cok eskı bılgısayar vardı ramlarını cıkardık bısı varmı dıe bende merak ettım ramın heryerıne elledın ram cufff uçtu :D
Format At =))
Biosdan hdd master almayı dene , oda olmassa kasayı aç Hdd bağlı olan IDE kablolarını çıkart tekrar tak sonra kasayı aç eger biosdan almayı bilmiyorsan master IDE kablolarını değiştir cd-roomkilerle.. eğer kasa ile oynadıysan büyük ihtimal IDe kabloaları ile oynadıysan cd-room IDE kablosu ile hdd değiştirdiysen master cd-room almıssındır ve kasa hdd göremıyınce devam etmıyor olabilir. gerçi nereye kadar bilgisayar açılıyor tam anlamadım ama ..
sadece anakartın resmı cıkıyor vede anıden dısket surucusu dısket aramaya baslıyor vede bunu gosterıyor hıcbısı ile oynamadım anıden oldu :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.