Girerken secure mod dene ? Güvenli modda çalıştır dene çalıştır a msconfig yaz boot ayarlarına bak belki , başlangıçta donanımları yükle butonunu yanlışlıkla kapatmışındır
Biosdan Fırst Boot bolumune Hard Diski aLırsan sorunu çözebileceğini düşünüyorum..
Eğer olmazsa, Trojandan da kaynaklanıyor olabilir..
Bilgisayarını taratmanda fayda var:?
Bu konu Pennywise tarafından düzenlendi(2008-06-10 11:48, 16 yıl önce)
Safe Mode giriş yapılamıyor
Virus vardı zatende avira bulmuyordu belliydi virus oldugu format atacaktık da benım bıraz daha bozmamı beklıyorlardu sanırım hiçbirşeye elleyemedımkı acılısta anıden oldu :(
Aç kasayı bütün parçaları tek tek fön makinesiyle tozlardan arındır saf alkolle sil bi güzel benim bilgisayar açılırken ötüyodu bip bip diyip açılmıyodu çıkardım ram'a tecavüz ettim (fön makinesiyle) takınca düzeldi çok saçma bi çözüm ama işe yarıyo
Biosdan hdd master almayı dene , oda olmassa kasayı aç Hdd bağlı olan IDE kablolarını çıkart tekrar tak sonra kasayı aç eger biosdan almayı bilmiyorsan master IDE kablolarını değiştir cd-roomkilerle.. eğer kasa ile oynadıysan büyük ihtimal IDe kabloaları ile oynadıysan cd-room IDE kablosu ile hdd değiştirdiysen master cd-room almıssındır ve kasa hdd göremıyınce devam etmıyor olabilir. gerçi nereye kadar bilgisayar açılıyor tam anlamadım ama ..