Arkadaşlar merhaba.
Bugün Yedikule hayvan barınağını inceliyordum.Ve gördüklerim çok acı ama güzel olanlarıda var hayvanlara sahip çıkanlar her ay yardım edenler,yuva bulanlar vs gibi ama hastaların durumu için çok üzüldüm.Sizlerden birkaç isteğim var lütfen yerine getirin.

1-Sürekli olmasa bile gönlünüzden ne koparsa yardım edin mamalara ilaçlara htiyaçları var.
2-Arada da olsa hamilik yapabilirsiniz.(hamilik bir nevi bakıcılıktır onlarla zaman geçirme) arada ziyaret edelim.
3-Lütfen bu konuyu diğer sitelerle paylaşalım ne kadar çok ilan verirsek o kadar umut artar lütfen sadece insanlık için yarım saatinizi ayırın.

Arkadaşlar lütfen hayvanlara sahip çıkalım.Eğer sokakta yaralı veya kötü durumda olan bir hayvan görürseniz lütfen yedikule ile irtibata geçin ve lütfen bu numaraları kaydedin onlar ekip gönderecekler o bölgeye duyarlı olalım ve yardımcı olalım.

Telefon : 0212 633 58 57
Cep : 0535 712 63 90

Kimileriniz biliyordur benim ne kadar hayvan sevdiğimi ve aynı şekilde sizlerden de beklerim ben gerekli yardımları bundan sonra düzenli olarak yapmacağım sizde en azında mamlarını alın veya ilaçları iiçin biraz ödeme yapın çok birşey ödemeyebilirsiniz 50-100 atrık ne koparsa gönlünüzden.

Son bir not vermek istiyorum eğer hayvan alacaksanız lütfen pet-shop'tan değilde böyle barınaklardan alıın lütfen rica ediyorum.

onlarda canlı onlardan allah tarafından gönderildi insanlar ve hayvanlar eşittir hassasiyetinizi bekliyorum lütfen arkadaşlar.Duyarlılığınız için teşekkür ederim.

Berkan Yıldırım.

https://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com

Bu konu berkancık tarafından düzenlendi(2009-09-26 14:02, 15 yıl önce)
Elimizden ne geliyorsa yaparız tabi kardeşim.Destekliyorum.
İlgin için teşekkür ederim elinden geldiğince bu mesajı yollayabildiğine yollarsan ve çevrenekilerede bilgi verirsen daha çok memnun olurum.Tekrar teşekkürler.
Berkan kardesim seni takdir ediyorum guzel bir davranis keske herkes senin gibi duyarli olabilse!!
Ama suan da deginmeden gecemeyecegim gerek ulkemizde olsun gerekse dunyanin cesitli yerlerinde olsun hayvanlara yapilan eziyetler zulumler her ne kadar hayvanlari koruma dernekleri dile getirseler de cok fazla duyarli degil bircok insan.. Hayvanlar bir yana ozellikle de ulkemizde insanlara verilen degeri gozden gecirmek lazim inanin cevremizdeki gariban, kimsesiz, ac, bes parasiz sokakta yasamak zorunda olan insanlari; hayvanlari dusundugumuz kadar sahiplenebilsek zaten hayvanlari gozetecek onlara gereken duyarliligi gozterebilecegiz tabiki hayvanlari gozetmek onlara ilgi goztermek cok guzel bir davranistir ancak! onlari gereginden fazla sanki insanlardan daha degerlilermis gibi yukarida yazdigim gibi one cikarmak sacma olacak ornegin bircok insan hayvanlari amaci disinda gerek olmadigi halde kullaniyor sadece sus niyetine kullaniyorlar.. Egerki insanlara hayvanlardan daha cok yardim eli uzatilirsa egitilirse zaten hayvanlar bu duruma dusmezler kisacasi kardesim "Egitimsizlik" Allah yardimcin olsun..
Yorumun için teşekkürler fakat birde şöyle düşünmeli.Eğer hayvanlar olmasaydı insanlar ne kadar yaşayabilirdi? bence 1 yılı doldurmazlardı çünkü et,yumurta,bal,peynir,yoğurt,süt,meyveler vb bunlar gibi birsürü insan ihtiyaçları var ve bana göre her canlı eşittir hatta hayvanlar dahada öndedir.İnsanlar hayvanların yaşam alanlarını elinden aldılar,işkence yaptılar,hayvanları hayatlarının hiç bir köşesine koymadılar halbuki hayvanlar olmasaydı insanlık biterdi.Einstein'in bir açıklaması vardı.Arılar olmasaydı insan ömrü 4 yıla düşerdi diye burada ne kadar değerli oldugunu pekala anlayabiliriz benim amacım yeterince her yerde gerekirrse her ülkede yardım toplayabilmek, ben aracıyım "herkes kendi kapısının önünü temizlese hiç bir yer pis kalmaz" diye bitirmek istiyorum.
bahçemizde mahallenin bütün sokak kedilerini besliyorum hayvan sever biriyimdir :) mahalledeki tek sokak köpeği de bizden besleniyor.
Xantier senin bu yaptığında örnek bir davranış çok teşekkürler bende eskiden bu kadar hayvanserver değildim fakat eve kedi aldık ve 2 kere balkondan düştü (7.kat) ilkinde 2 gün yoğun bakımdaydı 2.sinde birşey olmadı bundan sonra değerlerini anlamaya başladım ..
2 KERE 7. kattan nasıl dustu acıklarsan sevınırım
birincisinde bizim hataydı balkona koymuştuk yağmurlu bir günde atladı baya kötü olmuştu veteriner hiç ümitlenmeyin dedi ama kurtuldu 2. sinde kargalar buna saldırırken buda onlara saldırmak için atladı aşağıya onda pek bişi olmadı böbrekleri ezildi ama kurtuldu yine şuan çok dikkatliyiz. :)
Kedıde KarsılıK verdı Ha Ne guldum :D
bizim kedi psikopat :) ama diğer hayvanlara lütfen bakın dışarıya yiyecek atın su koyun bunlar çok önemli
Birşeylere destek vermek çabalamak çok önemli, eğer kimse umursamaz bir diğeri yapsın bana gerek yok derse diğer kişide aynışeyi yapar ve bu böyle gider, herkez üsdüne düşeni yapsa sokak hayvanı diye birşey kalmaz. Merhamet duygusu çok önemli birşey işte merhametsiz insan yardım değil zarar veriyor bu hayvanlara, ama şu yazıyı görünce benim içimden birşeyler yapmak geldi örneğin en azından unutulmuş birşeyleri insanlara hatırlatıyoruz herkezin duyarlı olmasını ümit ediyorum, iyi günler.
Bildiğimiz her yerde paylaşırsak bazılarının kafalarına sokabiliriz ve sadece paylaşmaklada kalmaalım durumu olanlar az veya çok bağış yaparsa daha güzel olur ayrıca size birşey anlatmak istiyorum gerçek bu.

Peygamberimiz evine geldiğinde kapıda uyuyan bir köpek görmüş ve sırf köpek uyanmasın diye uyanana kadar beklemiş ve öyle girmiş eve.

Yani hayvanları görmemezlikten gelemeyiz.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.