Arkadaşlar merhaba.
Bugün Yedikule hayvan barınağını inceliyordum.Ve gördüklerim çok acı ama güzel olanlarıda var hayvanlara sahip çıkanlar her ay yardım edenler,yuva bulanlar vs gibi ama hastaların durumu için çok üzüldüm.Sizlerden birkaç isteğim var lütfen yerine getirin.
1-Sürekli olmasa bile gönlünüzden ne koparsa yardım edin mamalara ilaçlara htiyaçları var.
2-Arada da olsa hamilik yapabilirsiniz.(hamilik bir nevi bakıcılıktır onlarla zaman geçirme) arada ziyaret edelim.
3-Lütfen bu konuyu diğer sitelerle paylaşalım ne kadar çok ilan verirsek o kadar umut artar lütfen sadece insanlık için yarım saatinizi ayırın.
Arkadaşlar lütfen hayvanlara sahip çıkalım.Eğer sokakta yaralı veya kötü durumda olan bir hayvan görürseniz lütfen yedikule ile irtibata geçin ve lütfen bu numaraları kaydedin onlar ekip gönderecekler o bölgeye duyarlı olalım ve yardımcı olalım.
Telefon : 0212 633 58 57
Cep : 0535 712 63 90
Kimileriniz biliyordur benim ne kadar hayvan sevdiğimi ve aynı şekilde sizlerden de beklerim ben gerekli yardımları bundan sonra düzenli olarak yapmacağım sizde en azında mamlarını alın veya ilaçları iiçin biraz ödeme yapın çok birşey ödemeyebilirsiniz 50-100 atrık ne koparsa gönlünüzden.
Son bir not vermek istiyorum eğer hayvan alacaksanız lütfen pet-shop'tan değilde böyle barınaklardan alıın lütfen rica ediyorum.
onlarda canlı onlardan allah tarafından gönderildi insanlar ve hayvanlar eşittir hassasiyetinizi bekliyorum lütfen arkadaşlar.Duyarlılığınız için teşekkür ederim.
Berkan Yıldırım.
https://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com
Bu konu berkancık tarafından düzenlendi(2009-09-26 14:02, 15 yıl önce)