20 yaşında üniversiteye girdiğinde kendisine "10 senede 1000 erkek" hedefini koyan genç kadın, bu süre içinde haftada en az bir kere seks yaptı, pek çok grup seks partisine katıldı ve farklı milletlerden erkeklerle cinsel ilişkiye girmek için dünyayı dolaştı.

ARTIK AŞKI ARIYOR!
O günleri, "Samantha Jones tipi dekolte kıyafetler aldım, onun gibi sürekli tek gecelik ilişkiler yaşadım. Tıpkı onun gibi kendine güvenen bir kadın olmak istiyordum" sözleriyle anlatan Saunders, artık geçici ilişkiler yaşamaktan bıktığını ve gerçek aşkın peşinde olduğunu söyledi.

KADINLARLA DA OLDU
Christina Saunders, 2003'te üniversiteden mezun olduğunda toplam 300 kişiyle birlikte olmuştu. Kendini bu şekilde "güçlü" hissettiğini söyleyen genç kadın, bir süre sonra seks bağımlısı haline geldi. Geçmişte birçok lezbiyen ilişki de yaşayan Saunders, geçtiğimiz ay bininci erkekle de birlikte olarak, hedefine ulaştı. Artık sade bir hayat isteyen genç kadın, gerçek aşkı bulmaya çalışıyor.

(Habertürk)

* Dünyanın çivisi çıktı yahu önce Melissa P. şimdide bu bakalım bundan birkaç sene sonra kim piyasaya çıkacak. :no

NOT: Konuyu farklı yerlere çekmeyin.
Böyle bir konuyu açıyorsan, konuyu farklı yerlere çekmeyin deme.Bu konu heryere gider.
Burada asıl konuşulması ve tartışılması gereken konu 20 yaşında ki bir kızın hedef olarak 1000 kişiyle ilişkiye girmesimi yoksa her zaman yaptığımız gibi konuyu çok farklı boyutlara taşımak mı? 20 yaşında ki bir kızın böyle bir hedefi nasıl olabilir ? Birde bu yönden tartışmayı düşünsek belki o zaman buralarda seviyeli tartışmalar yine yapılabilir yanılıyor muyum?
Gayet de olabilir bizi ilgilendirmez. Bir erkek 100 kadınla birlikte olacam dese olay olmayacak yani ?
Hayatın geri kalanında amaç olarak sadece cinselliği düşünen her birey yanlış düşünmüyor mudur ? Hadi düşünce bu diyelim bu kadar basit mi ya bunu böyle herkesle paylaşmak? ya da doğrumu?
Beni ilgilendirmez 20 yaşındaki kızın cinsel hayatı.Aslında hiçbirimizi ilgilendirmez.20 yaşındaki kişinin böyle davranması kanunende normal karşılanır.Kişi bu yaşta zihinsel engeli olmadığı sürece verdiği her kararlarda özgürdür.Ayrıca senin,benim tartışmasıyla olabilecek birşey de değil.Kızın ruh halini biliyormuyuz ? Bilmiyoruz.Bitti ! Konun başka taraflara çekilme hususundaki sözümün amacı 30undan tut da 12 yaşındaki kişinin bulunduğu bir sitede yer alıyor olmamız.Hele söz konusu cinsellik olduğu için 12 ile 30 yaşındaki kişinin düşünceleri aynı olmadığı için,konun amacı heryöne sapabilir.Söylemek istediğim buydu.
Bakış açıları diyelim, artık öyle bir hale gelmişiz ki basit bir konuyu bile sohbet halinde tartışamıyoruz sadece yargılıyoruz. Bu yüzden size daha fazla cevap vermeye gerek yok çünkü ben dünyaya kapsamlı bakıyorum..
Çok da uzatmak istemiyorum ama konun gidişatının nasıl olmasını istiyorsun,onu anlayamadım.Hem doğru düzgün tartışmak istiyorsun hemde farklı fikir çıkınca sizinle konuşmak istemiyorum dünyaya farklı bakış açısı olarak nitelendiriyorsun.Benim bildiğim tartışma farklı düşüncekerdeki kişilerin
karşılıklı olarak yaptığı fikir savunuculuğudur.Ben orada diyorum ki bunu senin istediğin şekilde de tartışsak,sabahlara kadar da sürse hiçbirşey olmaz.Kızın niye böyle bir amaç belirlediğini,onun en ufak derecede ruh halini bilmediğimiz için boşa kürek sallamış oluruz.
Bak şimdi ben diyorum ki; İnsanın özel hayatı bu kadar basit mi? Sen diyorsun ki; Bu konuyu tartışsak ne olur tartışmasak ne olur? Tamam bırak boşver hata bende..
30000 kadınla nasıl birlikte oldum.
Benden sonra yazdıklarının zerre kadarı benim yazdıklarımla alakası yok.Sen sadece tartışsak nolur tartışmasak nolur kısmını görüyorsan diyecek söz bulamıyorum.Birde o sözü niye söylemişim ona bak.Umarım ne demek istediğimi anlarsın.Asıl tartışma istiyorsan çocuk gibi tamam sen haklısın diyerek trip atma.Tartışma ne demek onu öğren.
Azmış bence haftada 1 ne ki bizim buradaki kaşarlar 19 20 yaşında hergün baskasının altında
//Seçtiğiniz kelimelere lütfen dikkat edin.
//Uyarı -1

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2010-07-20 02:37, 13 yıl önce)
@tedbunndy
Dediklerine katiliyorum , böyle bir konu nasil bir yerlere çekilmicek anlamiş değilim.

Kişinin özel hayati kimseyi ilgilendirmez , isterse 15324234 tane erkekle yatar.O kendisinin bileceği iştir.
Beni seç beni seç :P



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.