Amerika bugünlerde bir kehanete kilitlenmiş durumda. Bu tür şeylere inanmayanların bile içine kurt düştü. "Ya doğru çıkarsa?" tartışması sürüp gidiyor. Peygamber olduğunu ilan eden ünlü Amerikalı Mormon káhin Leland Freeborn, ABD başkanı seçilen Barack Obama’nın yemin etmeden önce öldürüleceğini ve ardından da Rusya’nın nükleer saldırısıyla ’kıyametin kopacağını’ iddia etti.

Peygamber olduğunu ilan eden ünlü Amerikalı Mormon káhin Leland Freeborn, ABD başkanı seçilen Barack Obama’nın yemin etmeden önce öldürüleceğini ve ardından da Rusya’nın nükleer saldırısıyla ’kıyametin kopacağını’ iddia etti.

ABD’de kehanetleriyle ünlü ve "Parowan Peygamberi" olarak tanınan Leland Freeborn, 44. Başkan seçilen Barack Obama’nın yemin etmeden önce ya öldürüleceğini ya da yaralanacağını ve ardından da hem isyanların çıkacağını hem de Rusya’nın nükleer saldırıda bulunacağını iddia etti.

Kehanetlerde bulunmayı bir kariyer haline getiren Leland Freeborn, müritlerine, "Bu Noel’de tam bir kıyamete hazır olun" çağrısında bulundu.

Freeborn, daha önce de Obama’nın başkanlık koltuğuna oturamayacağını öne sürmüştü. "Los Angeles Times" gazetesinin haberine göre, Freeborn, Barack Obama’nın yeminden önce ya öldürüleceğini ya da yaralanacağını savundu. Buna göre, Obama’ya yönelik saldırıdan sonra isyanlar çıkacak.

Kehanetlerini sürdüren Leland Freeborn, Rusya’nın bu durumdan yararlanmaya çalışacağını ve ABD’ye nükleer saldırıda bulunacağını iddia etti. Bu kıyamet saldırı ise 100 milyon Amerikalı’nın ölümüne yol açacak.

"Parowan Peygamberi" Rusya ABD’ye nükleer bomba yağdırırken kendisinin Wal-Mart’ta alışverişte olacağını da söyledi. Freeborn, bu kehanetlerini sürekli yayıyor.


kaynak :[url= https://msnyasam.milliyet.com.tr/msnDefault.asp?url=http%3a%2f%2fwww.milliyet.com.tr%2fYasam%2fSonDakika.aspx%3faType%3dmsnSonDakika%26ArticleID%3d1028815%26Date%3d16.12.2008%26Kategori%3d%26b%3dABDyi%2520soke%2520eden%2520kehanet%26ver%3d74%26reftype%3d2] https://msnyasam.milliyet.com.tr/msnDefault.asp?url=http%3a%2f%2fwww.milliyet.com.tr%2fYasam%2fSonDakika.aspx%3faType%3dmsnSonDakika%26ArticleID%3d1028815%26Date%3d16.12.2008%26Kategori%3d%26b%3dABDyi%2520soke%2520eden%2520kehanet%26ver%3d74%26reftype%3d2[/url]

Msn Haber'de bugün bulunan ileti .

Yorumlar :)
Saçmalık bunu haber yapmaya bile değmez. Hatta okuyunca kaybettiğim zamana acıdım.:?
Hocam Boş Versene ABDdekilerde Allah'a Dava Açmışlardı Bulamıyınca Dava Ertelenmişti ßuda Ona Benziyor Sonra Dava Reddedilmişti :):)

Kutsal Kitapları Sorsan Bilmez Peygamberim Diye İdda Ediyor He Y*vşak Böyle İnsanlar Çoğaldı Hocam Bunları Takmayınca Susuyorlar. Her Gün ßiri Atlıyor Peygamberim Mehdiyim Diye Bunların Akıl Sağlığından Şüpheliyim.

Bu konu Rexnort tarafından düzenlendi(2008-12-16 19:27, 15 yıl önce)
Novice
-0.500001
Hergelen Bi Kıyamet Senaryosu Uyduruo Bnde Bitane Uyduriim Bari

Bir gun British Yatagında Uyurken Blacklorn(muydu?) Brti Basıor Buna Cok Sinirlenen British Kalpten Gidiyor..British in Yerine Gececek Olan 44. Baskan Adayları Arasında 1 zenci ile 1 Beyaz Adam Bulunuor Ve Zenci Baskan Oluor..Zenci Baskanın ismi Ballack Sogama'dır..Ballack Sogama Brti Eline Almak icin Buyuk Hazırlıklar Yapar ilk Once Kamikaze Taktigini Kullanıor Bakıor Olmuor Brte Bir Atom Bombası Atıor Blacklorn Bunun Uzerine Guclu Bir Silah Yapmak icin Kolları Sıvıyor Bunun icin Big Bang(buyuk Patlama) yı Fransa-İsviçre sınırının 100 metre altından geçen 27 kilometre uzunluğundaki tünele yerleştirdi Ve Cern de Gereklestirilen Bu Deney Sayesinde Dunya Karadelige Girdi Ve Kıyamet Goptu..

Alın Size Benim Kahenetim
Kıyamet Senaryosu Yazan Yok Kıyamet ßir Gerçek Bunu Kabullenirsin Kabullenmessin Kuran'da Geçen Yalancı Peygamberler Çıkıyormu Çıkıyor Daha Uo'yu Neden Katıyorsn İçine Espri Yapmaya Çalışıyorsan Kendince Eğleniyorsun ;) Adam Topic Açmış Saygı Duy.
ulan allahın sahtekarı sallıcak başka bişey kalmadımı :ter
Ben bu habere inanıyorum filan demedimki bana yüklenen varsa biraz daha dikkatli okusun :) .

Başlıkta da var iddaa sonuçta . Yorumları istedim . Yorumlarında da bu düşünceye katılan birinin çıkcağını sanmıyorum (: .

Ama olurda doğru çıkarsa Astra bu haberi vermişti demezseniz bozuşuruz xD

Ayrıca Nowanka yazdığın bu haberden bile saçma :p
Adam Suikast Yapcaktır =) Onu Haber Veriyordur
Astra, doğru çıkarsa buraya yazcam çıktı diye xD
Bence bu adam çok fazla Age of Empires oynuyor.
:asik

:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol
:no
astrafast full kehanet sölüo XD
Novice
-0.500001
Rexnort : Kıyamet Senaryosu Yazan Yok Kıyamet ßir Gerçek Bunu Kabullenirsin Kabullenmessin Kuran'da Geçen Yalancı Peygamberler Çıkıyormu Çıkıyor Daha Uo'yu Neden Katıyorsn İçine Espri Yapmaya Çalışıyorsan Kendince Eğleniyorsun ;) Adam Topic Açmış Saygı Duy.

1.si Kıyametin Gercek Olduunu Herkes Bilior Cnım Istediimi istediim Yere Katarım Espri de Yprım Sni Hec ilgilendirmez Ayrıca Topic e Bi Lafım Yok Adam Haberi Olduu Gibi Koymus Ben Burda Bunu Uyduranları Elestiriyorum Eger Bunu Kaldıramıosan Git Tv7 nin Forumun da Dolas Oke?Aksm Aksm Polemige Cekip Deli Etme Beni..
Marlock : astrafast full kehanet sölüo XD

:bagirma :p



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.