Merhabalar 4 ay önce süper kamu tarifesi olarak avea faturalı hat aldım ilk 2 ay 25 ödedim daha sonra nokia 5800 telefonumda kullanmaya başladım.Önceki ay 54 ytl geldi bu ay ise 92 ytl.Mesaj atmıyorum aylık 1000 dakika sabit konusma hakkım var ama dolmuyor.Evimde smile adls net var birde kablosuz modemim .Nokia clup dan ücretsiz uygulamalar indirdim oyun vs gibi.Acaba diyorum gelen bu 92 tl lik fatura Gprs den mi kaynaklanıyor.Diyeceğim nokia ovi mağazasından kaynaklansa indirdiğim uygulamaların yanında hep ücretsiz yazıyor .O uygulamaları indirirken soruyor mesela Wlan Ağıyla bağlan yada Avea ile bağlan diye ben hep wlan ağı aratıp kendi smile adls şifremle indirdim o uygulamaları.

Müsteri hizmetlerini aradım elimde iki telefon abartısız 50 tane 1 bas 2 ye bas dan sonra müşteri hizmetlerine bağlandım 14 dakika 2 telefon kulagımda telefonu açan yok sinir katsayım yükseldi.Böyle birşey yaşayan varmı yada sorunumla ilgili bir bilgisi olan 92 tl nedir anlıyamadım.

Lanet olası türkiyede o 12 aylık sözleşmeyi imzalıyınca adamların resmen köpeği oluyorsunuz.Hak iddada edemiyorsunuz mide bulandırı sinirlerim zıpladı.
şimdi son 2 gün kala asla konuşma son 2 gün kala 2 3 faturan kadar geliyor ödeme yani 22sinden 22 sine konuşuyorsan 20sinde konuşmayı kesicen gizli tuzakları bende tanıdık avea bayisinde arkadaş var ondan öğrendim ordan geçiyiroylar
Novice
11.9
ne alakası var ya, saçmalık
Rowall : ne alakası var ya, saçmalık

Biraz araştır saçmalıkmı değilmi görürsün
Novice
11.9
Biraz araştırdım gördüm, saçmalık.
yok öyle bir şey ben tarifem kadar ödüyorum çatır çatır da konuşuyorum son saniyesine kadar :D yok son iki günmüş yok ayna tutunca cine5 şifresiz gözüküyomuş falan tatava.

arayın konuşun 500ü.
Faturan neden çok geldi bilmemde.. Müşteri hizmetleri yetersiz!! Aynen katılıyorm bende 16 dakika beklemiştim kapatmıştım. Sonra o sinirle tekrar aradım 22 dakika bekledim bu sefer bakan birisi oldu ama o sinirle pek anlaşamamıştık.
Adept
4.3
Bu nedenle de zaten farkli operatörler var. Ucuz operatörün hizmetinin pahali operatöre göre daha düsük olmasi normal. Her seyin avantaji ve dezavantiji var. Her pahali sey iyi degildir, ama kalite fiyati arttirir. O nedenle her seyi istemek biraz problem.

Lakin son iki gün daha pahalidir gibi detaylar biraz zor. Yasalarimiz o kadar da kötü degil. Anlasmada bu tarz bir sey yazmadikca bu gibi yöntemler sirketin canini epey bir yakabilir, ki gerek de yoktur, cok daha iyi baska yöntemler var.
Yani 25 tl nerde 92 tl nerde şimdi ne yaparsam yapayım sonucta bu faturayı ben ödeyeceğim ki yani benden kaynaklı bir hata olması imkansız ben bunu anlamıyorum.Hiç bir hakkımız yok 92 tl için mahkemeye basvursan vereceğin harç parasıydı gittin geldin yol parasıydı vs vs değmez yazık yani hiç hakkımız yok mecbur vericez sinir oluyorum.
Avea'ya Hayır Diyoruz.. İyi Sekilde Kösüyorlar..
Evet fatura geldi 92 ytl bunun 40 lirası normal telefon faturası 50 ytl side avea gprs hizmetlerine kesilmiş yani ben şimdi wifili telefonunumdan Wlan ağı ile bağlandıgımı sanıyormusum ama aveanın internetinden bağlanıyormusum.anlamadıgım nokta internete bağlanırken 3 şık cıkıyor telefonda WİFİ Ağlarla bağlan ---Avea Gprs ile bağlan---Diğer ağlarla baglan diye herdefasında WİFİ ile bağlanı secip evimdeki kablosuz modemin şifresini yaıp bağlanıyordum.

Ben özürlüyüm sanırım benim kablosuz modemim wifi olmuyormu yani ben kendi modem şifremle bağlandım diye zannederken aslında avea gprs ile bağlanmışmı oldum.

Telefonu acmaya korkuyom valla artık benim kablosuz modem wifi hizmetine giriyomu yani .
Bedavaya para çekmek için herşeyi yapıyorlar ve her zaman bir sebepleri oluyor çok bildikleri gibi.. Bende 5800 kullanıcısıyım bir zamanlar TRCELL den bende fena kazıklar yedim. Hazırkart denilen illete geri dönmek zorunda kaldım. Ne söylesen de ispatı yok bence kontörlü hatta geri dönmelisin.
Kontörlü hatlar kadar kazık şey yok. Faturalılarda çok imkân mevcut, mesela ben şuanda 1000 dakika heryöne arama ve 1000 sms her yöne 55 liraya atabiliyorum. Ama kontörlüde bunlar olmuyor. Faturalı kullanmasını biliyorsan sıkıntı yok.
Bana neden böle bir fatura geldiğini yazabilecek varmı niye böyle oldu peki mantık yürütmeye calısıyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.