dikkatimi çekti astra dier topicinde kehanetle ilgiliydi hayırdır ? :)
:p öle dek gelmiş bende anlamadım

(sırıtır)
ya olursa ???
bu haber baştan peygamber olduğunu iddiaa etmesiyle bitmiş zaten.ALLAH Kur'an da bizlere belirtmiş son peygamberin Hz.Muhammed olduğunu bunu bile bile ısrarla ben peygamberim diye ortaya çıkıyorlar böyle insanlar kendini diğer insanlardan farklı yapmaya çalışıyorlar....
bunu diyen adam sence kuran ' a inanıyor mu dsfgofg , peygamber olduğu tabi ki yalan da keşke dediği olsa da ortam şenlense fvbfopg
Nowanka :
Rexnort : Kıyamet Senaryosu Yazan Yok Kıyamet ßir Gerçek Bunu Kabullenirsin Kabullenmessin Kuran'da Geçen Yalancı Peygamberler Çıkıyormu Çıkıyor Daha Uo'yu Neden Katıyorsn İçine Espri Yapmaya Çalışıyorsan Kendince Eğleniyorsun ;) Adam Topic Açmış Saygı Duy.

1.si Kıyametin Gercek Olduunu Herkes Bilior Cnım Istediimi istediim Yere Katarım Espri de Yprım Sni Hec ilgilendirmez Ayrıca Topic e Bi Lafım Yok Adam Haberi Olduu Gibi Koymus Ben Burda Bunu Uyduranları Elestiriyorum Eger Bunu Kaldıramıosan Git Tv7 nin Forumun da Dolas Oke?Aksm Aksm Polemige Cekip Deli Etme Beni..


Tesadüfen Cevabını Gördüm Etsem Napıcaksın ? Merak Ettim İstediğim Forumda Dolaşırım Sanamı Hesap Vericem ? Kaldıramıyorsam ???? Sen Kaldıramıyorsunki Adama Laf Koyuyorsun Konusma Yavrum Kaybol Kafamı Bozma. Deli Etmeymiş Sen Deli Olsan Kaç YAZAR ?
Rest dedi..
Bu Adam Son Milenyumun Yalancısı Seçilsin Bence xD



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.