7 – 12 Ekim 2008 İstanbul, Türkiye

İş Sizi Bekliyor!
Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında dünyanın yedinci, Avrasya'nın ise en büyük fuarı olarak İstanbul'u Avrasya'nın 1 numaralı dijital iş platformu haline getiren CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 – 12 Ekim 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Fuar, dünyanın dört bir yanındaki 70 kadar ülke ve bölgeden 150 bini aşkın ziyaretçiyi İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya getirerek benzersiz bir sinerji yaratacak.

Yaklaşık 1000 katılımcı firmasının hedefledikleri kitleye daha kolay ulaşarak verimli iş bağlantıları yapabilmeleri amacıyla yeniden tasarlanan CeBIT Bilişim Eurasia İş Dünyası, Dijital Yaşam, Telekomünikasyon ve Ev Elektroniği olmak üzere dört ana bölümde toplanıyor.

Ana bölümlerin yanı sıra 10 adet tematik bölümle (Ko-Bi-lisim@CeBITbilişim, Gelecek Parkı, İnovasyon, YASAD Yazılım, Kamu Sektörü, İş ve Kariyer, HD Dünyası, eSağlık/ Tele Sağlık, Gençler@CeBITbilişim ve TeknoKent@CeBITbilişim) beraber düzenlenecek forum ve etkinliklerde bugünün trendleri ortaya konarken geleceği etkileyecek çözümlere de yer verilecek.

Kurumsal çözümler, ürünlere katma değer sağlayan gömülü teknolojiler ve her büyüklükteki işletmeye yönelik yenilikçi fikirlerin yer aldığı CeBIT Bilişim Eurasia, doğru kitlelerin doğru noktada buluşmasını sağlayacak pek çok projeyle zenginleşecek. Ticaretin ve bilişimin kalbi, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından "karar vericileri" ağırlayan CeBIT Bilişim Eurasia'da atacak.

https://www.cebitbilisim.com/tr/index.html


Ben gidicem büyük ihtimal arkadaşlar gelmek isteyen varsa iletişime geçsin
Her sene davetiye geçerdi elime bu sene gelmedi =) Yinede pazar günü gidiyorum.
Postayla bugun ulaşdı davetiyem. Belki gecikmiş olabilir. Istersen gelen arkadaşlarla toplanıp birlikde gidelim ?
Gelmek isterdim ama arkadaşıma söz verdim =)

Birde geçen seneki gibi olmaz inşallah cep telefonu fuarımıydı bilişim fuarımıydı anlamamıştım.
bırakın davetiyeyi, üste para verseler çekilecek eziyet değil - ki davetiyem de geldi. - ben arabayla gitmiştim ama kadıköy'den fuara özel iett'ye binseniz bile 2 saatten fazla sürüyor. bi de trafik olursa hiç çekilmez. içerde de cep telefonu ve plazma tv'den başka bişe yok zaten. abartısız fuarın %50'si turkcell, avea, digiturk ve turk telekom'dan ibaret. vodafone geçen sene olmadiği gibi bu senede yok. geriye: sony, panasonic, toshiba, samsung falan filan kaliyor. çok görmeye değer bişe yok yani. öyle ucuz bişeylerde yok, değmez yani. dönüş ise ayrı bi olay zaten. 150 metre kuyruk var, yarım saatte bir otobüs kalkıyor. ya o yorgunluğun ardından ayakta gitmeye razı olacaksınız ya da ayakta dikilip sırada beklemeye. arabam var diyorsaniz yaktiğiniz benzine yazik.

kısacası çekilen eziyete değmiyor.
Hımm geçensene iyiydi bence. Quake turnuvası falan olmuşdu 2.lik almışdım Radeon 9800 GT 'yı kaçırmısdım :) Ayriyetten orda gezerken piyasayı iyi kavrıyorum. Birde tanıdıklar falan iyi oluyor
Tamamiyle berbat bir organizasyondu. Bu sene benim için cebit bitmiştir. Birdaha kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. Navigasyon cihazları , telefon firmaları ve telekominikasyon dışında hiçbirşey yoktu fuarda. Koskosa bir salonu sadece avea ve turkcell kapatmıştı. Firmalar ( tamamı ) ilgi çekmek için süper minili kızları standlara dikmiş yine. Bir kalem için birbirine küfür edenler anahtarlık için kavga edenler atkı için birbirini ezenler vs.vs.vs... Hatta firmanın biri dansöz oynattı standda! Önü o kadar kalabalıktı ki o kısımdan geçemedik. Herkes elinde telefon dansözü çekiyor. Bu sene ayrıca o kadar çok abaza vardı ki millet telefonu ile standdaki ürünü çekiyorum diye standlardaki bayanların bacaklarını çekiyordu. O kadar rezalet bi hal almış ki cebit artık üstüne para verseler gitmem. Cebit değil Abazabit...
sanirim söylemi$tim....

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.