Sadece bı kızla cıkmak ıstıyorsan yukarda genel taktıklerı vermış arkadaşlar ama aşık olmak ıstıyorsan işin zor bide burdaki en onemlı husus Pc bagımlısı olmıyacan kalkcan pc den.Cevrem yok demişsin Lise,ilk okul arkadaslarına görüş onlarlan program yap nargile cafeler vs.
Bide bunları benmı yapıcam tarzında düşünme yapsam ne olucakki kimse tanımıyor nasıl olsa vs. öyle dusun ama benım sana onerım hiç düşünme :) Ha düşünme derken amelelikte yapma sempatik ol :) Bulmama olasılıgın yok.
Michaell :
Tymaron : Eğer metenin yaptığı şeyi yaparsan günübirlik veya 1-2 haftalık takılmalık ilişki yaşarsın gerçekten sevmek falan istiyorsan bunları yapma aşk gelir birgün seni bulur.

Eminim bulur.

:D:D

Taktiğim bu kardeşim.
Sonuçta evlencenmi kızla bu yaşta.
Tabiki 1 - 2 hafta takılcan :D
bana 1-2 hafta yetmez :D
sadece sana bekleme diyebilirim sorununun ne oldugunu anladim hoslandigin kisiye git söyle keske demek insani öldürmez ama daha beter yapar :)
Birisiyle çıksanda birşey değişmiyor, çıkmasanda. Çıkmanın tek bir farkı var o da 7/24 baş ağrısı, masraf vb. şeyler. Ama yinede sen benim başımda, başımın etini yiyen, bana masraf çıkartan birisi olsun diyorsan eğer, o farklı. Gidersin yazları turistlerin takıldığı otellere, orada tek başına turistleri kesersin. Onlarda Türk kız benliği yok. Birini kestin mi, o zaten senin yayına gelip arkadaş olur. Kısacası en iyisi şansını yabancı kişilerde ara.
Sezon Kapandı Ama Bunuda Unutmamak Lazım 8 Ay beklıycen ortalama :D
niye 8 ay?
Kış Gelmedımı Türkiyeye Ha Bende Para Cok Dıyorsan Ve YAbancı Dılım Var Dıyorsan ki herkeste Olmalı Avrupaya Gıt :D
Niye kış gelince insanların özel hayatı bitiyormu ?

Hocam 18 yaşından büyüksek az birazda paran varsa ve yine az biraz parası olan arkadaşlarını al bir bara git sabaha kadar eğlen zaten o eğlence sırasında mutlaka bulursun birini..
valla önüme çıkan kızı alıcam yeter ya :D
goliat :D yaşn 22 yse buralarda takılman hata git işte olcağını hissettiğin birine cool bi şekilde bişeyler söyle :p
Aşk göreceli bir kavram mantık evliliği daha güzel öyle düşün.
Aynı sorun bendede var ama kendine bakman yeterli oluyor. Bide pc başından ayrılıcaksın. Her zaman oturmayacaksın.Bende kızlarla iletişim kurmayı beceremem :D Çok büyük bir dert o =) Mesela bi kız görürsün yok ya bu bana bakmaz g*tü kalkık bunun dersin geçersin. Aslında hatada neyse...
aynı sorun bendede var ama kendini pc ye verince sorun ortadan kalkıyor :D
bu pc nin allah belasını versin :D insanı asosyal yapıyor şerefsiz :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.