Geçen gün karşılaştığım bi haber beni benden aldı ! Yok artık bunu yapan insan olamaz dedim ama gerçek bi olay ! Hemen linki vereyim : hürriyet gazetesi .

https://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?viewid=247507


yorumları bekliyorum !
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Oha 25cm mi?
Silindi
Expert
0
Şakami yaw bu :D Koptum ceza evinin duvarini delmiş :D Oha yani :p
Baya eski bi haber bu
5 sene $)
harbiden 5 sene olmuş
çocuk doğup , ben nasıl dünyaya geldim anne diye sorabilme yaşına kadar gelmiş :D ki bunun cevabını veremezler sanırım :D
25 cm ( :
Xantier : çocuk doğup , ben nasıl dünyaya geldim anne diye sorabilme yaşına kadar gelmiş :D ki bunun cevabını veremezler sanırım :D

senin baban bir duvardı oğlum :D
Ereksiyon halindeki bir penis yere doğru 90 derece bir açı ile durmaz, yani düz olmaz, çapraz olur, yere doğru 170 derece. Bu nedenle ereksiyon halindeki bir penisin 20 cm den geçebilmesi için en az 30 cm olması gerekir ki yamuk olduğu için delikten sığabilsin. Bir başka akıllara yatmayan şey ise, Sayın Kübra Sevgi hangi pozisyonda durdu da bu ilişki gerçekleşti, herhalde amuda kalktı.

:kikirik
bence 1 m:D:kikirik
boyunu ölçen kişinin psikolojisini tahmin edemem..
Ya palavra olduğu burdan belli ilk baştaki başlıkta 20 cm kalınlığındaki delik diyor alttaki yazıda 20 cm uzunluğundaki delik diyor =)
**Bilocan** : Ereksiyon halindeki bir penis yere doğru 90 derece bir açı ile durmaz, yani düz olmaz, çapraz olur, yere doğru 170 derece. Bu nedenle ereksiyon halindeki bir penisin 20 cm den geçebilmesi için en az 30 cm olması gerekir ki yamuk olduğu için delikten sığabilsin. Bir başka akıllara yatmayan şey ise, Sayın Kübra Sevgi hangi pozisyonda durdu da bu ilişki gerçekleşti, herhalde amuda kalktı.

:kikirik

Amuda Oha :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.