@Lord Nyctinus

Emo bir müzik türü.

Gelelim konuya. Gothic kızlar ile ilgili kişisel sitemde baya bi yazı yazmıştım. Yabancı goth hatunları severdim bundan birkaç yıl öncesine kadar. Daha sonra bizim gençlerimiz bunlara özenmeye başladı ve tüm zevkimizin ( afedersiniz ama ) içine sıçtılar. Şuanda hepsinden nefret ediyorum. Makyajsız hepsi iğrençler. Boya ile kendilerini güzel gösteriyorlar başkada birşeyleri yok. Sade güzellik benim için hepsinden önemli.
özentilik aştı artık ne zevk alıorlar ya bıktım ben böyle tiplerden bide garip bir anlaşma dilleri var neyce olduğu belli değil
Nexima : Hayatta nefret ettiğim insanlar.Kişilik sorunları,sözde kendilerini gösterme,farklı olma çabası olan özenti kişilikler.Türkçeyi katledip kendilerine farklı bir dil yaratan bir alayı ahmak sürüsü.

+1111111111111

kesinlikle katılıyorum kardeşim...
Neximanın yazdığı alıntıda dediği gibi rexx sinemasının oraya gitmek istemiyorum artık resmen tiksindim ya ordan heryerde duvarları siyaha boyanmış(ki yasak) olan dövme dükkanları,birbirinin aynı yerden bitme kızlar(makyazjsız gece görseniz kaçarsınız) ve onlara y..şaklık yapmak için orda bulunan erkeklerle dolu bi yer.İnsan kendini anca bu kadar düşürebilir.
Bakıyorum abazanız? :p:p
alican54 : sen öle san olm :D bendede emo tarzı war hem tatlı hemde ............... :D anladın sen onuuu


Bencede cok tatlı ve :) anladınız siz onu Alican +1 :yes
:D güsel acıKlamıs
Duzgun böyle insanların 100 kati daha guzel olan birine meraba bile diyemedigin icin bunlara yavsıyosunuz tipleri gormuyomusunuz delinmedık yerlerı yok ben korkarım lan :D zaten muzık tarzlarınıda sevmedigim icin iice igreniyorum :? doru soyluyosunuz bu emolar yurtdısındakılerin hepsi gay :D
ya nefret ederim bende çok basit insanlar işte :)
Merhaba arkadaşlar emo kavramını galiba Türkiyede yaşayanlar kavrayamadı galiba.
Bu olay şuna benziyor Tokio Hotel denilen grup Türkiyede patlama yaptı bunun sebebi bizim 13-16 yaş arası küçük kız kardeşlerimiz Almanyada ise bu adamları tekmeliyorlar kovuyorlar.

Gelelim Emo kavramına Emo nun anlamı Gothic Biseksule Erkek anlamına gelir ve Rock müzik kültürünün bir ürünüdür.Kız emo olamaz Gothic olur erkekler ise Biseksuel veya Gaydir. ve şöyle bi ayrım var Rexx sinemasına çıkamayan arkadaşlar peki elinde tesbih ile dolaşıp ahmakca insanları ve kız arkadaşlarımızı sıkıştıran,korkutan,tiksindiren birileri Rexx de olsa daha çok hoşunuza mı giderdi ? Serseriler otursaydı orda ? Haraç toplasaydı ? Bu sefer ohooo orası serseri dolu diye gitmezdiniz olay şundan ibaret bizim ülkemizde bişeyler bilinmiyor Nerde çokluk orda haliyle b*kluk. Neyse daha fazla konuyu uzatmıyacağım yoksa kendi açımdan baktığım için ve kendimde bir Gothic olduğumdam dolayı tartışma uzayacak.


Eski Uo Yetkililerinden Leon Jade
Normalde sevmezdim

ama bu resimlere bayıldım :p
benim vardı bitane emojuk k.o'm aynı anda 150 kişiyle çıkıyodu ama günlük 1 saati bana yetiyodu :D

güzel yahu, sevilcekleri var sevilmicekleri var.
Writing'e katılıyorum, sevilicek olanı var sevilmicek olanı var. Bazı mallar çok abartıyo tabi orası ayrı.




Farklar ortada bana kalırsa 1. resimdeki baya güzel 2. resimdekini görsem kaçarım :)
Şimdide fotoğraflarda dudakları dolgun göstermek moda oldu.Açıyorar ağızlarını dudaklarını büzüyorlar çok komik oluyor:selektor
2.de kız bence burnunu silior :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.