Öğrenci :yes:p
Death_Rider üyesi avatar
Trde yapamayzsınız ama Müzisyenliği meslek edinmişseniz gayet karizmatik bi olay :) bi enstrümanla bütünleşmek güzel bişey. Aslında polislikte karizmadırda Tr polisi biraz seviyesiz kim ne derse desin action meslekler karizmadır dalgıçlık fln Futbolculuk düştü gözden şimdi Basketbol epey karizma yaptırıyor :p

beni sorarsanız tercüman olcam :)
prudent üyesi avatar
Bir klavyeci, gitarist ve yazılım mühendisi adayı olarak diyorum ki: Müzisyenlik :D
ama oldu mu adam gibi olmalı, insanlara accept vb. grupların tadını vermeliyim ki önce kendim tatmin olayım.
ByDarK :
Rymelhone : Pezevenklik desem ayıp olur mu :D

Sayet benım encok o ılgımı cekıo:D

Oda meslek mi demeyin .... Hollanda&裟da vs bunlar yasal bir meslek

Burası !Türkiye! Yaşayamıom Özgürce [ Sagopa Kajmer ]

Arkadasım Kusura ßakma O mEsajı ßen Yazmadım ßiri sifremi Çözmüs Değiştirdim Simdi Kusura ßakmayın.
Pilotluk :D
Bedne klavye ve yazılım işiyle uraşıyorum ve dalgıçlık, kayak vs... de yapıyorum
Ama Snowboard oldukça karizma,
Çünkü yüzünü göremiyolar :) ve yaptığın hareketler sonucunda snowboardçular illa düştüğü için doğal birşeymiş gibi karşılıyorlar düştüğünde :)
Deniz Subayları. 8)
Rexos üyesi avatar
bilgisayarcılık..

beyler visualden anlayan yokmu :S
Amesron üyesi avatar
İstikbarat teşkilatı müsteşarı veya personeli olmanın karizması yüksektir. :)
ExcaliburINC üyesi avatar
insan olanın her zman karizmasi vardır birakin iş dallarını !!

Bu bir Gercek
Şarkıcı Olmak

Justin Timberlake örneğin:)
Leqendary üyesi avatar
Seri Katil =)
*xLeria* üyesi avatar
Bence FBI Gizli Ajanlıkta cok karizmatik meslek.ßir yeri basiyorsun fbi ellerinizi kaldırın ve yere yatin.Yani dedigim tek shey amerika'da polislik karizmadır.Akillis cok iyi bilir herhalde.
camper üyesi avatar
Scripter :P

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.