Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.





Belçika’nın “Eurovision’da bizim için yarış” teklifini reddeden Hadise, Türkiye’yi temsil edecek. Kararı AKŞAM’a açıklayan TRT Genel Müdürü ‘Sponsorları iyi. Bu yüzden tanıtımı ucuza gelir’ dedi


TRT Eurovision için son kararını verdi ve Belçika’da yaşayan şarkıcı Hadise’nin Türkiye adına yarışacağını ilan etti. Kurumun belirlediği ismi ilk kez açıklayan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, “Düzenlediğimiz anketin sonucunu dikkate alarak bizi Hadise’nin temsil etmesine karar verdik” diye konuştu. TRT, Mayıs 2009’da Moskova’da yapılacak yarışma için aday sayısını ikiye indirmiş, Şebnem Ferah ile Hadise finale kalmıştı.

ŞOVU ÇOK GÜZEL

“Ben henüz Hadise’yle tanışmadım, görüşmedim” diyen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, neden Hadise’de karar kılındığını ise şu sözlerle anlattı: Kliplerini izledim. Çok iyi şov yapıyor. Güzel bir hanımefendi. Yurtdışında yaşadığı için yabancı dili de çok iyi. Bir de çok iyi sponsorları var. EMI, önemli bir marka ve Hadise’nin sponsorluğunu yapıyor. EMI’ın bu konumu nedeniyle, TRT’nin tanıtım konusundaki eksikliklerinin de giderileceğini düşünüyorum. Birçok şey, bu sponsorluk sayesinde TRT’ye maliyeti daha az olacaktır.

Not : Haberi ben yapıp milliyete sattım xD
Hadise nin şarkılarını bek hoş bulmuyorum.Deli oglan şarkısı gibi.Cok sacma geldi bana.Resmen türk milletini azdırmak için yaratılmış gibi.Şarkıyı bilmeyen kişiler için kısa bir bölüm '' Hadi Deli Oglan,Hadi belime dolan,ele bir öp bakalım kızı dudagından..Olmaz mı Olmaz mı hepitopu bu istedigim hayatta,dene ne olur dene ne olur tutamam kendimi sen çıkardın beni baştan '' gibi.Olmaz mı kısmını çok güzel söylüyor :) Anlayan anladı.Yani yabancı ülkelerde ki adetleri buraya getirmeye çalışıyor gibime geliyor.Düşüncem ve fikrim bu.İtirazı olan varsa yazsın
Eurovision'a en cok uyan kısı o bnce hayırlısı
Şebnem Ferah ve Hadise yarışıyordu.Hayko Cepkin'de isteyen çoğuluktaydı.Keşke Şebnem Ferah olsaydı..Biraz kilolu ondan kaybetti sanırım :)
keşke şebnem ferah olsaydı hadiseye oldum olası siniro oluyorum
Hadise Laf Yerindeyse Tam bir F..şe(Mecazi)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.