*xLeria* üyesi avatar
Arkadaslar ben bisi merak ettim ve şöyle bişi düşündüm.Sizin cocugunuz olsa cocugunuzla nası ilgilenirdiniz ?

Ben Her gün 3 ögün Sopa atardım =) Sabah Öglen Aksam :) Terbiyesizlik yaptımı agzinin ortasına koyarım.Arasırada yılda bir bi kere dısarı cıkartıp lunaparka götürürdüm.

Siz N'pardınız ?
yagiztasel üyesi avatar
SNn COcuun Da Snngıbı Olrdu :D bilmm falla hiç düşünmedim öle :D
ﻯilencer üyesi avatar
Önce onu tutar kafa atardım sonra itip saçından tutup duvara çarpardım sonra önüme koyup göğsüne tekma atardım o yere düştüğünde omuzum üstünde yere atlardım onu çekerdim havaya kaldırıp vitrine fırlatırdım vitrinden alıp kafamın üstünde tutarak kapıya yapıştırırım o yere düştüğünde kafasına ayağımla sertçe vurduktan sonra midesine midesine geçirirdim.En sonunda onu alıp kafamın üstüne kaldırıp baş aşağı tutup kafasını yere geçirirdim.
yagiztasel üyesi avatar
senin çocuun olmasın
3 öğün az ben şöle yapardım

sabah=5 sopa (en önemli öğün :D)
Kuşluk=3 sopa(atıştırma)
öğle=4 sopa
ikindi=3 sopa
akşam=2 sopa(yatarken mideye dokunmasın)
:D:D
yagiztasel : SNn COcuun Da Snngıbı Olrdu :D

o konuda haklısın = ) Cocuk var olanı kaybederdi. Bu adamın topicleri cok degisik oluyor. Postlarıda = )
*xLeria* üyesi avatar
ﻯilencer : Önce onu tutar kafa atardım sonra itip saçından tutup duvara çarpardım sonra önüme koyup göğsüne tekma atardım o yere düştüğünde omuzum üstünde yere atlardım onu çekerdim havaya kaldırıp vitrine fırlatırdım vitrinden alıp kafamın üstünde tutarak kapıya yapıştırırım o yere düştüğünde kafasına ayağımla sertçe vurduktan sonra midesine midesine geçirirdim.En sonunda onu alıp kafamın üstüne kaldırıp baş aşağı tutup kafasını yere geçirirdim.

Muhtesem bi dayak atısın var kardesim..Ellerine saglıK.
yagiztasel üyesi avatar
o konuda haklısın = ) Cocuk var olanı kaybederdi

ehehehe :)
Dayak a Başvurmazdım Sorununu Dinleyerek Ona Gore Davranırdım.
yagiztasel üyesi avatar
İŞte bu Bea Görkem Bi Düzgün Çhocuk Sende Olr :D
Burada amma sadist insan türemiş ...
yagiztasel üyesi avatar
bizde seni seviyoruz :D
ﻯilencer üyesi avatar
Yok benim çocuğum çok saygılı olurdu.
yagiztasel üyesi avatar
belli neden saygılı olacaı :D
Aynen... : ) Hele Bi Gelsin O Günler pEYYYY :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.