bushun üstündeki adam ve 2 kadını tanımıyorum kim onlar acaba ?


ölesinemi kondu yoksa:D
Birisi Irak cumhurbaşkanı diğer kadında örgüt propagandası yapan milletvekili.
Filmin adı ve üzerindeki resim kişiler cok doğru yerleştirilmiş ne zaman cıkıyor :D
Yakında çıkıyor MUHAHAHA
ırak cumhurbaşkanı napmış nese:)
yapanın ellerine sağlık güzel olmuş tebrikler
Bush felan geç ona kimsenin gücü yetmezde Türkiye cumhur başkanı genelkurmay başkanı o kadar cesaretsizki tutsak olan askerlerimizi teslim almaya giden vekiller apo ve kürtistandan bayrağı adı altında o askerleri teslim aldılar ŞEREFSİZLER o askerlerin hepsi ölseydide teslim alınmasaydı bütün TÜRKİYENİN 35000 şehidin şerefi ve gururu ayaklar altına alındı.


Bundan daha büyük bir film afişi olabilirmi arkadaşım ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ufukkotan : Bush felan geç ona kimsenin gücü yetmezde Türkiye cumhur başkanı genelkurmay başkanı o kadar cesaretsizki tutsak olan askerlerimizi teslim almaya giden vekiller apo ve kürtistandan bayrağı adı altında o askerleri teslim aldılar ŞEREFSİZLER o askerlerin hepsi ölseydide teslim alınmasaydı bütün TÜRKİYENİN 35000 şehidin şerefi ve gururu ayaklar altına alındı.


Bundan daha büyük bir film afişi olabilirmi arkadaşım ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

O askerler Vatana ihanetten yargılandı işin içinde başka iş var.
Başka iş yok işin içinde koskoca laik demokratik türkiye cumhuriyetini hiçe sayan bir cumhurbaşkanı ve genel kurmay başkanı var asıl vatan haini askerlermi devletin yolladığı dağın başında peşmergelerle el sıkışan vekillermi????

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.