Master
59.2997
Aranızda popüler bir facebook uygulaması olan FarmVille oynayan kişiler var mı? Bu başlık altından gelişim ipuçları, levellar, tarla görüntüleri ve benzeri bilgileri paylaşabiliriz. Mevcut şekilde oynayan arkadaşlar bu başlık altında level'larını ve tarlasından genel bir resmi burada paylaşırlarsa sevinirim.
Slothere : Aranızda popüler bir facebook uygulaması olan FarmVille oynayan kişiler var mı? Bu başlık altından gelişim ipuçları, levellar, tarla görüntüleri ve benzeri bilgileri paylaşabiliriz. Mevcut şekilde oynayan arkadaşlar bu başlık altında level'larını ve tarlasından genel bir resmi burada paylaşırlarsa sevinirim.
İlk açıldığı zamanlar oynuyordum 32 levele kadar kasmıştım fakat ondan sonra cheat yapıp levelimi 70 yapmıştım 2 gün gitti öyle sonra levelimi 27 ye düşürdüler .

Eski


Yeni


sendende resim bekliyorum Gökberk.
Master
59.2997
Benim de başlayalı pek olmadı aslında. 40-45 günde anca bu kadar geliştirebildim.



iyi geliştirmişsin fakat ilk zamanki gibi zevk vermiyor artık bu oyun bana :) onun için hiç denecek kadar az girmiyorum.
fishville oynayın daha güzel ya bundan
ona daha başlamadım :D
Şu an fishwille farm buddy hepsini kasıyorum ama niye kastıgımıda bilimoyrum can sıkıntısından şeytan işi vallahi zamanımızı çalıyor hep :P
Superadminstratours : Şu an fishwille farm buddy hepsini kasıyorum ama niye kastıgımıda bilimoyrum can sıkıntısından şeytan işi vallahi zamanımızı çalıyor hep :P
Bu cümle ardında " Bencil pislik hayvan şişman " cümlesi gider Recep abimizden aldığımız cümle :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.