Daha önceden verildi ise çok özür diliyorum.ALINTIDIR.

Temel Istanbul&裟a gittikten sonra bir otele yerlesir.Otelin tuvaletleri o kadar temizdir ki tuvalete siçmaya kiyamaz.Bir posete siçip aticagi bir yer arar.Tam o saatlerde 1 kilo altin çalinmistir. Polisler Temeli elinde poset içinde sari bir sey görünce hemen yakalarlar.Posetin içine bakmadan tartarlar. Tam 750gr&裟dir.Bunun 250gr&裟ini ne yaptin deyip bir güzel döverler.Sonra posetin içindeki altin olmadigi anlasilir ve temeli serbest birakirlar.Temel bu olaydan sonra köye geri döner.Köy ahalisi Temel&裟e:-"Istanbul nasil bizde gidelim mi?" diye sorarlar.Temel ise:-"Siz siz olunda Istanbul&裟a gitmeyin. Istanbul&裟da 1 kilo siçmayanin agzina siçiyorlar!." 

Temel ile cemal birlikte sinemaya gitmişler...Filmdeki bir at yarışı sahnesine kadar, hiç seslerini çıkarmamışlar...Tam yarış başladığında Temel,Cemale dönmüş.-Uşağum,gel seninle bir bahse girelim Benderim ki beş numaralı at kazanacaktır...Cemal-(peki),demiş ve iddayı kaybetmiş.Film bitip,dışarı çıktıklarında Temel bir itrafta bulunmuş:-Ula uşak,ben sana bir oyuyn oynamışim...Daha önce bu filmi gördüğümden,beş numaralı atın kazanacağını biliyordum...Cemal,pek şaşkın bir halde cevap vermiş:-Uşağum,benimde bu filmi ikinci kez görüşümdür...Ama ben ne bileyim iki defa aynı atın kazanacağını bileyim

Delikanlı okulu bitirdikten sonra müracaat ettiği mağazada çalışmak üzere ise kabul edilmiş. Büyük bir sevinçle ertesi gün işe başlamak üzere mağazaya gelmiş. Mağaza yöneticisi sevecen ve sıcakkanlı bir şekilde delikanlıyı karşılayarak, "Hoşgeldin" diyerek ve delikanlının eline bir süpürge tutuşturarak, "İlk önce şu süpürgeyle arka taraftaki rafların altını temizleyiver" demis. Delikanlı kızgınlığı yüzünden belli olacak şekilde; "Ben üniversite mezunuyum". Yönetici bunun üzerine bir adım geriye çekilerek, "Özur dilerim, bilmiyordum. Süpürgeyi bana verirsen nasıl temizlik yapman gerektiğini gösteririm" 

İngilizce dersinde öğretmeni çocuğa sordu :- Oğlum, sana Türkçe bir cümle vereceğim, sen bunu İngilizceye çevireceksin...Çevireceğin cümle, "Çocuk, koştu koştu, denize düştü, boğuldu..."Ögrenci yanıt verdi :- The boy tıkıdık, tıkıdık, culup, glu, glu... 


Deli duvara oturmuş.Elindeki oltanın ucu sokağa sarkmış.... Yoldan geçen soruyor;- Orada balık mı tutuyorsun sen?- Hayır alık tutuyorum.- Tutabildin mi bari ?- çook ... Seninle 23 oldu ! 

Temel deliler hastanesine düsmüs.Odada 15- 20 tane deli varmis. Odada bir delik varmı deliler sraya girip delige bakiyorlarmıis.Temel de merak etmis girmis sıraya...Sıra Temele Gelince ;- Temel : Burda bişi yok puraya neden bakarsunuz demis.- Delinin Biri : Biz 20 senedir bakıyoz bişi göremedik de sen bir bakıştamı görecen demiş.

sıcak bir yaz günü 3 çocuk kantine gitmişler.satıcı birinci çocuğa ne istediğini sormuş.çocuk bir lokum istemiş.dolayısıyla hava çok sıcak olduğu için satıcı lokumları kaldırmış.çok sinirlenip lokumları indirmiş. çocuğa lokumunu verdikten sonra lokumları yukarı kaldırmış.ikinci çocuğa ne istediğini sormuş.bu çocukta bir lokum isteyince adam çılgına dönmüş.tekrar aynı şeyleri yaptıktan sonra lokumları kaldırmadan önce üçüncü çocuğa sormuş.çocuğum sende mi bir lokum istiyorsun diye.çocuk hayır demiş.admdada rahatlıkla lokumları kaldırmış.sonra çocuğa sormuş oğlum peki sen ne istiyorsun.çocuk:ben iki lokum istiyorum 


Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus: Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim.Rus : Evi terk ederim.Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.Italyan : Kadini vururum.Ispanyol: Kocami vururum.Yunanli : Her ikisini de vururum.Türk : Benim kocam yapmaz!
Güzelmiş, paylaşımıni çin teşekkür ederim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.