Pek hit alacak bir konu değil ancak eminimki platformumuzda araştırmacı üyelerde var. Dünyadan ve Türkiyeden sizlere bir kaç önemli bilgi sunmak geldi içimden. İlk önce hayranlık duyduğum Yunan Felsefesinin kurucularından Socrates ile başlamak istiyorum.



1-) Socrates Kimdir?

2-) Yunan Felsefesi Nedir?



3-) Lev Nikolayeviç Tolstoy


4-) Gogol Bordello



Not: Yayınladığım yazılar farklı sitelerden kaynak olarak alınmıştır ancak okumadan paylaşmıyorum. Sizlerinde paylaştığı bilgileri bu başlık altında güncelleyebilirim. Unutmayın bilgi paylaştıkça çoğalır. Bu arada Yunan felsefesini ele almam Ultimanın biz oyuncuları tarafından antik bir bakış açısı olması ve bir çok nick, sunucu adı veya questlerin Yunan mitolojisinden esinlenilmesidir.

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2009-10-29 01:15, 14 yıl önce)
Felsefe tamamen bana göre saçmalıktan ibaret.... Ya da bizim felsefeci benim öyle görmemi sağladı. Kendisi hergün '' Aslında bir yokuz '' diyip duruyordu. Tabi sonunda okuldan şutlanmıştı. Benim için çok soğutucu bir ders idi :asik2 Yinede felsefe severler için güzel ve anlamlı bir topic. Az-çok bilgi içeriyor. Tebrik ederim.

Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2009-10-29 10:59, 14 yıl önce)
Başlık genel ben sadece felsefe ile başlamak istedim kültürün temel parçacıklarından birinin felsefe olduğuna inanıyorum...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.