Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



KESTANE

Zeki, güçlü bagimsiz ve ne yapacagini bilen biridir. Sosyal olmayi sever, ancak baskalarini düsünmeden kendi bildiginide yapmaktan kaçinmaz. Espriden anlar. Akilli ve pratik olmasina ragmen tembelligi de sever.

Sosyal olmayı sever dışında hepsi tutuyor :D
15 TEMMUZ - 25 TEMMUZ SARI

19 TEMMUZ : )

Abartisiz, müsfik, cömert ve tatli bir tiptir. Insanlara güvenir, iliskilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayi sevmez. Baskalari için karar vermeye bayilir. Romantik bir ask arar.


: ) Aynen Boyleyim : )
11-20 NISAN GUMUS

Hayal gücü yüksektir. Bu yüzden orijinal fikirleriyle ünlüdür. Utangaç, hirsli, gururlu, kendine güvenen ve yeni deneyimlere açik bir özelligi vardir. Kolay ögrenir. Çapkinliklari yüzünden ask hayati biraz karisiktir.
Auhauh ben pembeyimde bende diyordum allah allah pembeye cok takıntılıyım.Ultimada bile pembe shire gördügüm anda nm veriyordum :D ama masallardaki ask olayi yalan.Herkezi korurum iyilik severimdir ama ask olayi biraz sacma geliyor.40 ytl veriyorsun askın en güzelini yasiyorsun :) TepeCik !!
GRI
Çekici, hayat dolu, dost canlisidir. Hayal gücü fazlasiyla yüksektir. Duygularini asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarinin gününü aydinlatir, dogru sözü dogru yerde söyler.

Yazan özelliklerin hepsi bende var. Gerçi en sevdiğim renk koyu kırmızı olsa da, gri renk takıntılığı da vardır. Gri rengi de severim.
ZEYTIN YESILI

Sakin ve yumusak mizaçlidir. Siddeti sevmez, kavgadan her zaman uzak duru. Yerine göre davranmasini ve konusmasini iyi bilir. Hassas, nazik ve neselidir. Kiskançliktan hoslanmaz. Adalet duygusu gelismistir.

Kişiliğimle zerre alakası yok...
Novice
0.6
1 NISAN - 10 NISAN LACIVERT :D Bugün doğdum.
Vanq : 1 NISAN - 10 NISAN LACIVERT :D Bugün doğdum.

O zaman doğum günün kutlu olsun. :)
Vanq : 1 NISAN - 10 NISAN LACIVERT :D Bugün doğdum.

doğum günün kutlu olsun :selektor
24 AGUSTOS - 2 EYLÜL KAHVE

ahhah ama benim huy tipim hiç hakve rengi gibi deil bu arada

@vanq
Doğum günün kutlu olsun:yes
Turkuaz
5 Nisan

LACIVERT

Dikkat çekici, zevkli, yasamayi seven ve hayata bagli bir tiptir. Genellikle yaptigi ise konsantre olmakta güçlük çeker. Askta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kizdigi zaman çok zor affeder.
31 Ekim

BEYAZ

Tutkulu ve hirslidir. Bu yüzden çabuk kiskanir ve her seye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardir, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diger insanlardan farkli ve üstün görür.
aynen beni anlatmış :)
Pembe
LACIVERT

Dikkat çekici, zevkli, yasamayi seven ve hayata bagli bir tiptir. Genellikle yaptigi ise konsantre olmakta güçlük çeker. Askta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kizdigi zaman çok zor affeder.


Yaşamayı sevmiyorum.Yaptığım işte konsantre olmakta güçlük çekiyorum(doğru).Aşık oldum ama kızlar beni sevmedi:(Birine kızdığım zaman affetmen kızdığım kişi benden özür diler:)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.