Hava Nasıl Atılır
1-Çöp torbanız asla cılyı ve küçük olmasın. Battal boy çöp poşeti kullanın. Eski gazeteleri buruşturup biraz ıslatın ve çöp poşetinizin içine yerleştirin. Komşularınız boğazınıza ve damak zevkinize fena halde düşkün olduğunuzu ve sizin bir "gurme" olduğunuzu düşüneceklerdir.

2- Elden düşme, yani ikinci el bir lap-top bilgisayar alın. Şu aralar fiyatları oldukça uygun. Yenisi 3000, ikinci eli sadece 200 dolar. Kimse bilgisayarınızın içini açıp işlemcisine bakmayacağına göre, foyanızın
ortaya çıkma ihtimali de olmayacaktır.

3- Giyim kuşamınızda devamlı açık renkleri tercih edin. Bu sizi olduğunuzdan daha koyu tenli gösterecektir.

4- En çok yakan güneş kreminden alın. Her fırsat bulduğunuzda yüzünüze sürüp balkonda çay için. "Nerede bronzlaştın?" diye soranlara "Devamlı turbo solaryuma giriyorum." cevabını verirsiniz.

5- Bir konuyu derin derin düşünmek istiyorsanız, kalın bir felsefe kitabını yanınıza alın ve güzel bir kafeye gidin. Kitabın ortasını açıp, öküzün trene baktığı gibi bakın. Herkes" Çok derin bir kişilik" olduğunuzu düşünecektir. Ayrıca bu yoldan gelecek karizmanızı da unutmayın.

6- Tatil için yurtdışındaki olanakları değerlendirin. Mesela bu aralar Yunan adaları ve Bulgaristan oldukça ekonomik. Herkes tatil köyü, pansiyon maceralarını anlatırken, siz Yunan adalarında çekilmiş fotolarınızı gösterip 1-0 öne geçebilirsiniz.

7- Gece eğlencesine yalnız gitmeyin. Eğer erkekseniz, bütün paçoz ve sırıtkan kız arkadaşlarınız toplayıp öyle gidin. Unutmayın, diğer kızlar, yanınızdaki kızları neşeli bir halde görürlerse, sizin çok espritüel bir tip olduğunuzu düşüneceklerdir. Bu sayede de piyasanız otomatikman artacaktır. Kızlar için durum biraz farklı. Onlar kız kıza eğlenmeye
gitmelidirler. Eğer bu mümkün değilse yanlarına en pasif ve cılız erkek arkadaşlarını alıp dışarıya öyle çıkmalıdırlar. Bu diğer erkeklerin onlara asılmasını bir nebze kolaylaştıracaktır.

8- Evinizde hiç dinlemeseniz bile bir kaç tane klasik müzik cd'si bulundurun. (Mozart, Paganini, Bach vs.) Diğer cd'lerinizi dolapta muhafaza edebilirsiniz. Konuklarınız yalnızken Hakan Taşıyan dinlediğinizi hiç bir zaman bilemeyeceklerdir.

:D
aha güzelmiş :)
Pervert_Teller : Hava Nasıl Atılır
3- Giyim kuşamınızda devamlı açık renkleri tercih edin. Bu sizi olduğunuzdan daha koyu tenli gösterecektir.









Peki aşırı koyu tenliysek ne yapıcaz =)))
Ozaman farketmez her türlü solaryuma girmiş gibi olursun takılırsın kafana göre :p
Hava atmak Co basit...
Az fasuyle yiyin 15 20 dkk sonra karnınıza Bi bölünme gibi bişiler hissedeceksinz sonra...karın kaslarını az kasn ve gelen hava akımını bırakın gitsin aq (anti-quate) :D
Tabi o da bi hava atma da biz öbür türlü hava atma diyoruz :p :D
ya havayı atcanda Nolcak Kızlar sana baksın istiosan TErslicen bak bana adım 1 haftacı sapık :Dmax 1 hafta cıkıorum :D Az bişyde Tipe kalmış bilionmu sen bakımını yap az sempatik ol gerisi gelr :D
Burdakileri ben uygulamıyorum zaten sadece yazdım :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.