Merhaba İlginizi Çeken Haberleri Bu Baslık Altında Yayınlıyalım Geçen Gün Bir Hastanede Toplu Sex Skandalını Yayınlamıştım Bugun İse Penisi Banka Sıkışan Bir Adam Buyurun Haber ;

Penisini banka sıkıştırdı!


Parktaki banka tecavüz girişimi başarısızlıkla sonuçlandı! Adam 4 saatte kurtarıldı!

Hong Kongda parktaki banka tecavüz eden Le Xing (41) penisini sıkıştırdı. Çevredekilerden yardım isteyen Xing için ilk önce doktorlar geldi. Penisinden kan alarak küçülmesini sağlamaya çalışan doktorlar, başarılı olamayınca itfaiye çağırıldı. Ekipler 4 saatlik operasyonla demir makasla bankı kesti. Doktorlar 1 saat daha geç kalınsaydı, penisi kesecektik dedi


Bu konu Sexy1 tarafından düzenlendi(2008-08-13 12:49, 15 yıl önce)
banka niye tecavüz ederki.:D:D:D
İNGİLTEREDE 32 yaşındaki Angela Young, geçen yıl kızı Emmayı 25 haftalıkken erken doğumla dünyaya getirdi.

Annesinin avucuna sığabilen bebek, sadece 600 gramdı ve akciğerlerinde sorun vardı. Emma, günde 6-7 kez nefes alıp vermeyi kesiyordu. Hemşireler kazayla bebeğin ayağının altından gıdıklandığında nefes almaya başladığını keşfetti. Vücudu nefes almayı unutuyor, gıdıklandığında refleks olarak akciğerleri çalışıyordu. Anne 15 hafta boyunca kızı ne zaman nefes almayı kesse, gıdıklayarak hayata döndürdü. Önceki gün 1 yaşına basan Emma, yaşıtlarıyla aynı boy ve kiloya ulaştı.




Genel Ev Promosyonu

ABD'nin Nevada eyaletinde faaliyet gösteren "Shady Lady Ranch" genelevi, 300 dolar karşılığında "tesiste" bir saat geçirecek müşterilerine 50 dolarlık benzin fişi vereceğini duyurdu.

Genelevi eşi Bobbiyle birlikte işleten James Davis, promosyon sayesinde işlerinin önemli ölçüde arttığını söyledi.

Davis, 50 dolarlık benzinin Las Vegastan geneleve gidiş dönüş benzin masrafını fazlasıyla karşıladığını da belirtti.


Nikahtan 75 Yıl Sonra Evlendiler

Filipinli Mamerta, 1933&񗝉te 14 yaşındayken yeni tanıştığı Sabas Cabale isimli bir şoför için evinden kaçtı. Çift, resmi nikah ile evlendi.

Ailelerinden korktukları için Avustralyaya göç ettiler. Mamerta, evliliği boyunca bir düğünün hayalini kurdu. 90 yaşındaki Mamerta ve 103 yaşındaki Sabas, 10 çocuğunun yardımıyla 75 yıl sonra önceki gün kilisedeki dügünle tekrar dünyaevine girdi.


Bu konu Sexy1 tarafından düzenlendi(2008-08-13 12:47, 15 yıl önce)
genel ev hoşuma gitti:D
:p
düğün için 75'yıl beklemekmi :D koptum ya

korkuyu anlıyorum ama 75 yılda çok :D
75 yil ama dügün icin 75 yil amca isi bitirmis coktan xD
10 cocuk :D
Silindi
Journeyman
1
:D:yes

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.