www.imanewbie.com

Bu SüperNoob'u bir çok ultimacı bilir. Zamanında OSI'de , müthiş bir grafik düzenleme yeteneğiyle ve üstün role play zekasıyla her okuduğumda kırıp geçirmiştir bu manyak. ImaNewbie , her türlü eziklikte bulunan ve UO dünyasını keşif eden ve bunu yaparken %100 role play kullanan saf bir eziktir. UO maceralarına burdan ulaşılabilir : https://www.imanewbie.com/imatoons/toons.shtml

Burda çok hoşuma giden bi tanesi vardı. Imanewbie burda Felluca dünyasını gezmekte istekli olduğunu bildirip adamdan fellucada biyere gate açmasını ister ancak adamın açtığı gatede bir gariplik vardır çünkü bu gate diablo 2 deki town portalın aynısıdır ve imanewbie garipliği sorduğunda aldığı cevap şudur : Yeni patch ile beraber grafik değişimleri yaptılar.

Ve imanewbie diablo 2 nin mekanına girer , 5 seale basarak diabloyu summon eder ancak onu , ordan kurtulması için çağırdığı GM'e benzetir.

https://www.imanewbie.com/imatoons/ima119.shtml
Ultima'nın doğuş animasyonları bunlar,helal olsun
Haha öuhteşemler. 4 ve 4 ün devamı niteliğindeki 16 çok hoşuma gitti :D
:D çok güzel ya https://www.imanewbie.com/imatoons/ima76.shtml şuna baksanza çevreciler bunu gemisini indirio :P
İmanewbienin oğlu SüperNewbie :
https://www.imanewbie.com/imatoons/ima87.shtml
Hayatımda bole gulmemistim yemin ediorum ne kadar komiq ya
eheh süper ya :D
Burada baktımda bazı animler var.Uo'da görmedigim,onlarda olsa çok güzel olurmuş.Bu oyun pvp için oynanmaz,zevk için oynanır..
20 kişi bile olsa benimle böyle bir RP'ye katılsa inanın sadece bunun için server açardım. OSI 99-2000 de ne varsa default UOdaki herşeyi koyucaksnız , hikayeyle oyuna alma saçmalığı yok , sosariada keşfedilicek çok şey var...
Ah bide ingilizce bilsek tam olacak :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.