Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Sayın arkadaşlarım adam egosunu tatmin etmek istiyor ve siz buna niye bu kadar yükleniyorsunuz ?? Sadece egosunu tatmin etmek isteyen kişiler kaç kızla çıktıgını yazar.Sizde canınız sıkılınca birisine laf sokmak için bir açık bulup ortalıgı savas alanına çevirmeyin ! :@
|ZagoR| : İdare etmek ? Parkta simit ayran yiyip, kantinde çay içmeye idare etmek mi diyorsun ? Sadece gülerim xD Üç kadını idare edebilmen için cüzdanının kabarıklığından cebine girememesi lazım.Standart bir işte çalışıyorsan üçüne yetişemezsin.Kendi işinin patronu olman lazım bu arada.Aylık bir 20000 ytl'yi gözden çıkarmalısın.Bu rakamda en az çünkü kara kaşına kara gözüne gelmiyor :) Yok bunlar aşk birlikteliği diyorsan avucuna tuz döküp yala.Çünkü artık kadınlar için, para para para dan sonra o geliyor.Üç ev açacaksın dayayıp döşeyeceksin vs vs vs vs.

zaten arkadaş açıklamış

3 kız bişeymi ?

şuan 6 tane kız tavlayabilirim:D kendimi kassam herhalde 10 olur.bu bişeymi ?:)
Novice
-0.500001
Aferin Sana...
Nowanka : Aferin Sana...

dalgasına alıcaksan hiç yazma daha iyi.
Novice
-0.500001
Dalgasına Aldıımı Kim Soledi Adam Marifetmis Gibi 3 Kızı idare Ettigini Solemis Bnde Tebrik Ettim
bende bana öle söledin sandım :S:selektor
Novice
-0.500001
:D Yok Canım Ne Hadiimize :D
3 de bir şey mi ben 0(sıfır) kız birden idare ediyorum :)
biraz saçma bi konu ama bende sölim 1 kızı idare ediorum ancak :D anlarsınız onuda
aptalca bi ego topiği hala silinmemiş olmasına şaşırdım
TxC : Bazılarımız İcin Mesela Liseye Yeni Baslayanlara !
Ne alaka ? Marifet falan değil. 3 kız ıdare etmek zaten ayrı bı konu.Çok saçma hemde çok silin bence polemik olmadan.
Bu Konu Kız Arkadasınız Sızı Kac Erkekle Idare Edıyor Olsa Nolucaktı??..Sımdı Bır Kızı Aldatmak Hos Bıseymı??..Veya Bır Kızı 3 Kızı Tavladn Bunların Bırbırınden Haberı Yok..Cok Guzel Bıseymı Basardın??..Bu Ahlaksızlıktan Baska Bısey Degıldır..Pekı Kız Arkadasının Baska Erkeklerle Fıngırdedıgını Duysan Bu SenI Cılgına Cevırmezmı??..Sen Kendınde Ne Kadar Aldatma Hakkını Goruyorsan Oda Senı Okadar Aldatma Hakkı Var..Cunkı Sen Kasınıyorsun..Ilerıde Sevdıgın Bır Kısı Baskalırya Olursa Bunun Ne Kadar Acı Veren Bısey Oldugunu Anlarsın..
Bi ara bi kıza aşık olmuştum daha sonraları karşılık bulmuştum başka hiç bir kıza bakmamıştım şimdi aradan 2-3 sene geçti ama 10 gündür felan rüyalarımda görüyorum herşey bitmiş olsa bile ben silemedim.
Xantier dejavu gördüm anlattıklarını okurken : ) kaderimiz bir olsa gerek : )
Yani 3 kişiye felan gerek yok. Tek bir kişiyi gerçekten seviyorsan mutluluğu zaten bulursun... Ne bu ya dede gibi konuştum :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.