Arkadaşlar Benim Sorunum Keylogger'ları Nasıl Engelleye Biliriz İnternetten Bir Ton Dosta İndiriyorum İçlerinde Keylogger'LAR Çıkıyor Vs Bunu Engellemenin Yani Keyloggerlerin Bilgisayara Girmemesi İçin Her Hangi Bir Program Veya Yöntem Warmıdır Acaba ?
Novice
11.9
Genel olarak isimlendirirsek Anti-virüs programı. (kaspersky, nod32 vb.)
Nod 32'Nin Lisanslı Paketini Kullanıyorum İşe Yaramıyor Keylegger Gene Geçiyor Başka Bi Çözüm Yok Mu Engellemek İçin ??
AntiVir'i tavsiye ederim. Program bedava ve update yapılabilir. Bilgisayarı XP, Vista'da kesinlikle zorlamaz. İndirmek istersen tıkla
Wallahi Onlar Dosyaların İçinden Çıkan Keyloggerları Engellemiyor Nedense Başka Bi Çözüm ?
Keylogger olduğunu nereden anlıyorsun? Program uyarı falan mı veriyor?
Svchost.dll Msngrrr.dll Dosyalarından Anlıyorum 4-5 Tane Birdan AÇılıyor Ve Benim Xp Adımla Açılıyor Anlıyorum.
Ozaman makinana Deep Freeze yükle.Eğer dediğin gibi keylogger olduğunu anlarsan makinaya reset atarsın ve dosya silinir.Eğer keylogger değilse,elinde flash bellek benzeri bir cihaz varsa ona atarsın ve Deep Freeze'i kapatıp dosyanı bilgisayara kaydedersin.
Yani Artık Herşeyin İçine Keylogger Koyuyorlar Sanki Bi B*K Warmış Gibii İnternetinde İçine Sıçtılar Yani Bi Çözüm Arıyorum Bende 2 Gündür.
Ben kullanıyorum herhangi bir durumla karşılaşmadım. Program, dosyayı indir dediğin anda tarıyor ve zararlı birşey olduğunda hemen soruyor karantinaya alayımmı veya sileyimmi diye. Tamam bilgisayarında keylogger olabilir fakat sistemin yavaş çalışıyor internet hızın çok düşükse spy vardır. Program onuda siliyor. Ben ısrarla tavsiye ediyorum :)
Ya ben saten şu anda nod 32 kullanıyorum ama keyloggerları engellediğini görmedim daha yalnız vürüsleri trojanlar için 1 numara ama ben keylogger için ayrı bir program arıyorum yani sadece keylogger için olması için bi çözüm veya program
Master
59.2997
Antivirüs programı olarak kaspersky veya avast tavsiye edebilirim. Kaspersky'da lisans problemi yaşayacağın için büyük ihtimalle tercih etmeyeceksin. Ancak avast'ın ev kullanıcıları için özel ücretsiz bir sürümü bulunuyor. Kendi sitesinden olacağın bir kayıt ile alıcağın seri numarası sayesinde programı ücretsiz ve tam sürüm olarak kullanabilirsin. Anvirüsü kurduktan sonra casus programlara karşı da Spyware Doctor adlı programı tavsiye ederim. Bunu da ücretsiz olarak indirip kullanabilirsin, oldukça başarılı ve etkili bir program.
kaspersky kullanıyorum keylogları siliyor.
Aslında dikkat ettiyseniz bir çok virüs programı virüsleri sadece görüp haber veriyor.Siz ne kadar sildirtsenizde tekrar arattığınızda aynı konumda aynı virüsü bulabiliyorsunuz ^^
bende öyle bir sorun olmuyor :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.