Varmı sitede Motor kullanan arkadaşlar izmirde buluşsak birşeyler yapsak değişik organizasyonlar olur heralde =) (uo ve cs dışında) muhabbet de edilir heralde ki uo cs ağırlıklı olur =) Ben Motorumu değiştiriyorum şu an gelemem toplantı falan olursa değiştiği gibi gelirim gerçi otobüsle gelirim =) evet neyse 600 F yada 600 RR almayı planlıyorum yoksa bile sevdiğiniz marka modelleri yazın paylaşalım. Honda Hayat Onda. =)
Benim eskiden 600 RR vardı.Bir arkadaşımın ama bendeydi yani sahilde ufak ufak giderken birden boş bulundum herhalde kendimi sahilin ortasında sol şeritte yerde buldum.Başımda kasket olduğu için pek bir hasar olmadı ama bacaklarım kollarımı hatırlamak istemiyorum.O günden beri motora binmiyorum 4 teker.. :)
Ben Daha 600 lere başlamadım çünkü benim param az olduğu için Suzuki Let's || Aldım.Ve Bu Gün Pistonum Sıktı. :( Ben Yeni Pistonu Hangi Parayla Alacağımı Düşünüyorum Sizse 600rr dan bahsediyorsunuz. :lol

Bu konu (Axons) tarafından düzenlendi(2008-07-15 04:56, 15 yıl önce)
Honda hayat onda? Slogana bak ya.
Honda hayat sonda? buda benim sloganım =)
Hooooooooooooondaaaaaaa :O_o
O değilde BMW 1.16 istiyorum :)
Bende Scoter Var :) 150 Lik
Bende Almayı Çok İstiyordumda Annem Alırsan Hakkımı Helal Etmem Deyince Kaldım :D
Benim Ehliyete 1 Sene var Daha Dün Polis Kovaladı Beni :S ondan sonra eve geldim hava filtresini söküp kökten cıktım evden kalbratörün içine pislik kaçtı Dolayısıyla Ondanda Pistona :( Ama Pedere Söyledim Aldırttı Motoru Aşağıdan Yaptıracakmış
Kardeşim Yamaha r1 Kullanıyo benim bi ilgim yok ama...
600luk Makına Alıcaksan Cıddı Bır Motor Tecruben Olması Lazım..600 luk Makına ne 125 ne 250 nede 500 luklere Benzer..1 Santım Fazla Gaz Kacırman Senın Icın Cok Kotu Sonuclar Dogurabılır..Eger Fazla Motor Tecruben Yoksa Gırme Bu 600 luk Isıne Gercekten Kolay Degıl..Bende Seneye Yazın Almayı Planlıyorum..Sagolsun Bırıyle Tanıstım 600 f le Ders Verıcek Duruma Gore Motoru Alıcam..
tedbunndy Wallaha katılıyorum sana Ztn Hep ölenler felan hep yarıs motorlarından felan öluyor Kask olsa bıle o motoru alınca yada alana kdr yawas kullancam dersın ama alınca en fazla bı ay sonra basmaya baslarsin cunku o motor yavas kullanılmaz Sende cok iyi Tecrubeli deılsın motor hakkında o yuzden arkadasın dedıgı gıbı tam herseyını tecrube kazanınca başla dusunmeye Altucugum :)
tayguncum =) motoru değiştirme şansım olmadığı için 600 f le ilerleticem artık ilerletebildiğim kadar ilerleticem olmadı orjinal granajları sökücem başka granaj alıcam hasar gelmesin =) öyle ciddi bi kaza beklemiyorum ufak tefek olabilir tabide ne bilyim sonuçta motora binen hiç kimse kaza yapıcam diye binmez =)
Benimki bu ;

Dün sabahladım ve babaanneme gitcektim Yamaha R6 ile polis kovalıyordu daldım tarlaya.Eve lastikler patlak cantların üzerinde gittim.Peder dediki = Bir daha sana motor onartanın ....... :) Kaldım öyle.





Bu canavar seninmi 05 ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.