Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Arkadaşlar ben eskiden ultima online oynardım ve 1 yıl oldu bırakalı. Şimdi başka bir online oyun oynamak istiyorum. Knight online dan nefret ediyorum ve ultima online a bayılıyorum :) Ko, uo, wow haricinde bana online oyun tavsiyesinde bulunabilir misiniz??
Warcraft 3 ü netten oynamaya ne dersin? Ben yazın hep warcraft oynadım.
Daha çok lvl li şeyler istiyorum? Warcraft pek online oyun tarzında değil. ultima gibi bi şey olursa çok iyi olur???
Silindi
Members
0
Oynamamış olmama rağmen Silkroad'ı önerebilirim.
Warcraftın normal haritalarını oynama sende. Dota bence gayet güzel bir harita. Zaten dotayı oynayanların sayısı diğer haritaları oynayanların sayılarının toplamından fazladır.
Silkroad ko gibi duydum ben ondan pek sıcak bakmıyorum ona

warcraft ta lvl li mi oluyo dotası?
Kendine ait bir heron var onu kasıyorsun karsı tarafın binasını yıkmaya çalışıyorsun. Takım oyunu olduğu için baya bir zevklidir. Bir dota oyunun en uzun süresi herhalde 4-5 saat filandır. Ama cok zevkli bir oyundur. Turnuvaları filan düzenleniyor.
Hmm anladım. Ama sanırım her oynayışında lvl kasmaya baştan başlıyorsun :S
Evet ama level kasmakta zevklidir yani. Karşındaki adamla birlikte kasıyorsun. Senin kasıpta onun kasmamasını saglayacaksın sonucunda. Hep aynı şeyler tekrarlanmıyor yani.
Hmm anladım da ultima tarzında olsa daha iyi olur ya :) Var mı hiç o tarzda bildiğin bi oyun. Çünkü sadece ben başlamıcam 4-5 arkadaş başlıcaz yurt olarak :)
Ultima tarzı zevk alabilceğimiz bir oyun bulursan banada ulaş. :) Dotada takımını kurarsan çok daha zevkli olur. Biz mesela klan maçları filan yapıyorduk. 5v5 veya 4v4 oynayabilirisniz çok güzel.
hmm tamam saol bakarım ben :D:D


başka fikirler? :D
Sen en ii si Command Conquer Generals Zero Hour at multiplayerden :D
Counter Strike a ne dersin?
Master
59.2997
Counter-Strike oyna :p



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.