Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Arkadaslar merhaba.
Ben parapsikoloji hakkinda bircok dokuman okudum (Burdan koye yol olacak derecede) Ancak pek bir faaliyete gecirdigim soylenemez, sayili denemelerim sirasinda bir sonuc alamadim.
Bu konuda herhangi hikayeleriniz varsa veya teknikleriniz dinlemek isterim.
160 kiloluk arkadaşı 4 kişi parmaklarıyla havaya kaldırmıştı(Hani elinle silah taklidi yaparsın ya öle :D başka türlü açıklayamadım) yuh demiştim. Beyin gücüyle yapıyoruz falan diye yazıyolar ama beyin gücünü kullandığını idda eden adamla en uzağa kim tükürecek yarışı yaptığımı bilirim xD

Yapıyolar bir şeyler ama kafa yormamak lazım bence hepsi bullshit :ters
Bu konu Kadir İnanır bakışı atıp çatalı bıçağı büküp nesneleri oynatmaylamı alakalıydı ? Durugörü metafizik felan fişmekan ?
Evet onlarda giriyor bunlarin icine ama acikcasi onlara pek inanmiyorum :) Ben Psi-Wheel olayina inaniyorum (Manyetik beyin dalgalariyla cisimleri hareket ettirebilmek)
Yarım saat boyunca küçük bir kağıt parçasına odaklandım,baktım birşey olmuyor çektim gözlerimi otaraftan kağıt yerinden fırladı hafif tırsar gibi oldum.Bidahada yapamadım zaten.
Silindi
Members
1
Elleriniz var ya onları kullanmayı deneyin xD
ya Micheaell çok kmiksin Bizim arkda Silginin üstüne kalem koyup döndürüo arkadan sırayı sallama g*t diolardı ama doru :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.