MiqRop : Plastik cerrahi bu kadar ilerlemişken koskoca amerika bu kadar basit bir yöntemle saddamı saklar mı yahu =) Biraz düşünün bakalım:)

Belki Saddam Kendisini Saklıyordur:D
saddam hüseyin aslinda ibrahim tatlises olabilir, benziyor cidden =)
Saçma düşünüyorsunuz hepiniz medyanın bilinçlerini değiştirdiği insanlarsınız..
Neden Saddam Hüseyin'i sevmıyorsunuz ve inşallah ölmüştür diyorsunuz?
Ne yaptı ya da ne yapmadi biliyormusunuz?
Amerika'nın planlarını biliyormusunuz?
sıra bize geldiğinde de dersiniz artık aynı şeyleri.. hiç bir şey söylemiyorum.. zaten söylersem münakaşa çıkar.
amerika koyuyo bu devrikleri , işine gelmeyen bi işte hemen asıyo
Saddam Hüseyin'e 24 saat içerisinde Ülkeyi terket uyarı geldi.Saddam Hüseyin bunu kabul etmedi.Bence çokta iyi yaptı.Eğer böyle olmasaydı herşey daha kolay ve etkin birşekilde olacaktı. Onun için zoru gördü ülkesini bırakıp gitti diyeceklerdi. Halbuki gitseydi bukadar direniş olamazdı.Bunun anlamı koşulsuz teslimiyetten başka birşey olmayacaktı. Şuanda Irak'ta etkin bir abd politikası mevcut.Ben merkezi yönetimin hiçte demokratik bir şekilde geldiğine inanmıyorum.Onlar satılmışın ta kendileri.

Saddam Hüseyin'i sevmiyenlere söyliyeyim.Irak'ta yüzbinlerce insan öldürüldü, binlerce çocok yaşamını yitirdi, binlercede kadına tecavüz edildi.Bunlar sempatizanı olduğunuz abd tarafından yapıldı.O sevmediğiniz adam 1999 marmara depreminden sonra Bağdat konutlarını geri dönüşümsüz yaptırttı.Ordakiler bilir bunu.
gerçek saddam yaşıyor zaten
sen nerden bilion :D
Benim anlamadıgım olay,neden bir başkası saddam hüseyin için ölsün ? Yani beni başkası için öldürecekler,bende bunu söylemicem ? Adamın çıkarı ne ki



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.