ohaaaaaaaaaaaa :D
Sadece kara elf üçlemeleri hakkında yorum yapabilirim çünkü ilk serisini yarıda bıraktım iğrenç ve ötesi bir kitap. Nedeni Drizzt adında biri var aslında kitabın başında yok ama bir şekilde dünyaya geliyor dünyaya geldiğinde örümceğe hibe edileceğinden kurbanlık koyun gibi kesileceğinden falan bahsediyor ama Drizzt'in abisi savaş sırasında ölüyor ve örümceğe bağışlanmaması gerektiğine karar veriliyor Drizzt için Drizzt büyüyor falan ve insanlarda olan duyguları arıyor aşk sevgi gibi normalde Drizzt kara elf ve kara elf'ler iyilik için değil kötülük için yaşar vurdum duymazdır bu kurala aykırı olduğunu düşündüğümden kitabı yarıda bıraktım... Bende bu tarz kitapları seviyorum ama keşke kara elf serisini almasaydın
Novice
-0.500001
Nolursa Olsn Seciminin Arkasında Durmalısın!..
Role Play üstüne kitablar olması hoş göç şiddetle öneririm çok beyenmiştim.
Expert
34.0001
biraz daha edebi yapıtlar olabilirdi aslında...
Aldığın eserlere dayanarak fantastik kurgu sevdiğini çıkarıyorum ve de aldığın kitapların fantastik kurgu dalında gerçekten başarılı olduğunu belirtiyorum. : )
Okuman için fantastik kurgu dizisinin orta çağ'dan çok gelecek yüzyıllarda geçen Star Wars serisini de önerebilirim. Ana hikaye olarak 6 farklı kitabı var fakat yan kitaplar ve açıklamalar adına yüzlerce kitaba boğulabilirsin.(:
Gerçekten tebrik ediyorum okuma sevgini.(:



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.