Evet arkadaşlar sizcede artık server çoğalmadı mı?Sizcede Ultima Online'nin bittiği an değil mi? Bu sorularıma cevap arıyorum sürekli düşünüyorum neden her önüne gelen server açıyor? ve neden Ultima Online'yi bir oyun olarak oynamıyorlar.Bakıyorumda çevremde UO için hayatını mahveden aptallar var.Ultima Online'yi bir oyundan ibaret görmüyorlar onlar görüyor ki Ultima Online HAYATIMIZ. Aslında şöyle bir düşününce aklıma güzel bir fikir geldi Ultima Online oyuncuları azalıyor buyüzden Örn: metin2 knight 1 kere indiriyorsun serverlar içinde bizde öyle birşey yapabiliriz birleşebiliriz herkes para verir ve hep birlikte connector yaptırırsak herkes 1 connector üzerinden bağlanır lütfen server sahipleri benimle iletişime geçsin bunu gerçekleştirelim ve Ultima Online öğreteceğimiz zaman aptal duruma düşmeyelim ancak ve ancak tek bir connector ile olacak birşey bu cevaplarınızı bekliyorum..
Neophyte
-1.7
Haha gerçekten komikmiş :kikirik
Neresi komik ? bana açıkla
komikmi bilemem ama olması/yapılması çok zor birşey bu dediğin. metin 2 knight onlineyi örnek göstermişsin ama o bahsettiğin oyunların sistemi o yani senin istedigin gibi 10 tane metin2 serveri tek connector de bi araya toplanmamış. illa yapacam diyorsan aynısını sende yapabilirsin 10 tane server açar hepsinide tek clientte gösterirsin :)

ayrıca server çoğalmadı sadece PVP serverleri çoğaldı. bak bakalım ultimayı eski tadında oynatan/oynatmak için çabalayan adam gibi role play sunucularından kaçtane var? bak ve sonra düşün bakalım server çoğaldımı. ve neden önüne gelen server açıyor diye kendi kendine soruyormuşssun hiç kendinide bu önüne gelenlerin içine sokup düşündünmü düşündüysen cevabını bulamadınmı? şu anda serverin olmayabilir bilmiyorum ama en azından şu ''herkez para versin hep birlikte bir connector yaptıralım'' sözüne bakarak server açma çabası içinde olduğunu görebiliyorum.
İlk öncelikle biraz mantıklı yazılar yazmanı istiyorum ayrıca server çoğalmadı sadece PVP serverleri çoğaldı. bune nedir ya pvp serverdan saymıyor musun sen ? benim kim olduğumu boşver sen :) öğrenirsin sonra fakat eğer bu dediğimi yaparsak herkes icin daha kolay olacaktır biraz düşün tek bir connector indirceksin hepsine bağlancaksın bukadar. ?
"bence de" öyle değil.
iyi peki hiç acmadım bu konuyu KONU KİLİTLENSİN ..
Adept
4.3
O halde;

Kilit.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.