Belki bi kaçınız ''bizi ilgilendirmez nerede olduğun'' diye düşünecekler, ama ben ultima-strike ile olan bu yakın bağımdan dolayı, sizleri kardeşlerim, abilerim, arkadaşlarım olarak gördüğüm için paylaşmak istedim, şu an neredeyim ortam gerçekten enfes bi görüntü içeriyor.. Şu an;
Ortalama rakım 2700 olan, çaykara/Sultan Murat Yaylası'dayım, konumum şu şekilde, dağın en tepesinde dev bir kayalık, kayanın en ucunda ise balkon gibi dümdüz bir alan, bilgisayarımı, jetimi aldım, tekilamıda aldım çıktım, güneşin batışını izliyorum enfes bir görüntü var ve ayaklarımın altında gök gürültülü sağanak yağış var, şimşeklere yukardan bakmak çok keyifli inanın bana, bense havada tek bir tane bile bulut olmadan güneşin batışını izliyorum. Bu muhteşem atmosfer'de tek başıma müzik dinleyerek ve sizinle paylaşarak geçiyorum, biraz kafamı dinliyorum, biraz sıkıntılarımı gözden geçiriyorum. Şuna eminimki hayat herşeye rağmen gerçekten çok güzel..

NOT : Başlığın başında'da belirttiğim gibi bir kaçınız bu şekilde yaklaşabilir, bir kaçınızd bu yazının ahenkliğinden etkilenmez ama ben bu yazıyı yazarken duygularımla, hislerimle paylaşıyorum ve yazdıkça bi nebze rahatlıyorum..
Saygılarımla..
caps?
caps derken?
Güzel bir ortam ;) haftaya bende of'un güzel yaylalarında senin 4 gün önceki haline yakın bir durumda olacağım :)
Kanglaoo : caps derken?
Yani bizimle paylaşsan diyoruz bu manzarayı :).
Marlock :
Kanglaoo : caps derken?
Yani bizimle paylaşsan diyoruz bu manzarayı :).

Cahildir biraz anlamaz caps'tan falan.. :D XDXD
Fotoğraf çekte koy diyoruz lokmannn bizde manzara görelimmm
Ben anlamam caps falan =) Çektiğim bi kaç fotoğraf var onları izmire gidince yüklerim jet cekmiyor zaten doğru düzgün.
Hadi bakalım maglor, bekliyoruz senden'de güzel caps lar falan :P
bize ne ya senin gittigin yerden burası Ultima-Strike yani Ultima forumu bidaha konu açarken açtığın konuyu düzgün aç !!!!

Scise : bize ne ya senin gittigin yerden burası Ultima-Strike yani Ultima forumu bidaha konu açarken açtığın konuyu düzgün aç !!!!


Merak edip baktım güzel birşeyle karşılaştım bu güzeldi gerçekten :D
Yazını okumadan sekmeyi açınca süpriz olmadı =) Gelen bütün u-ser leri karşılamaktan, ağırlamaktan mutluluk duyarım. Trabzon/Çaykara Sultan Murat Yaylası..
@Kanglaoo
Hazır çekilmişler var gönderiyim istersen :)
Onlardan binlerce rahat vardır bende, yayla, köy, mezire, ne arasan bol bol çekiyoruz zaten. =)
:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.