uzun zamandır u-s girmiyordum ultima oynamayı bırakmıstım
ama her zaman uo ile ilgili konularda yardım istedigim u-s de şimdide baska konuda yardım istiyorum

kız arkadasımın dogum gunu partisi kutlayacam ama mekan bulamadım ankarada
mekan war ama kor topalda oturmak istemiyorum
bana mekan bulmamda yardımcı olun xD
Bence yapabileceğin en mantıklı şey eğer evinde yapabiliyosan evinde yap herşeyi sen hazırla yapamıyosan merkezi yerlerde olması lazım illaki ordan bi bakıver.Ankara'da yaşamadım , oralı değilim ama mantıklı fikir yürütülmesi gerekiyosa evet bunlar öyle emin ol ;)
Sende en zor şeyi bizden öğrenmeye çalışıyorsun =)

Şaka bir yana; ben eski kız arkadaşımla ki 2. yıl dönümünde, iyi bir hotelden oda kiralayıp; odaya şampanya, yemek ve gül yaprakları servisi yaptırmayı planlamıştım. Arka fona, tanışmamıza vesile olan ve aynı zamanda ilk dansımızı yaptığımız müziği yerleştirip, çekildiğimiz resimleride çerçevelettirip pdaya koyacaktım. Fakat gel gör ki; 2. yılı göremeden yollar ayrıldı. :)

Fakat seninki küçük bir olay. :) İzmir de olsan, bir yatta kutlardınız derdim ama Ankara'da nerde ? = )
Göksü - Ümitköy - Park Caddesi - Bahçeli - Yıldız - A.O.Ç gibi yerlerde güzel mekanlar bulabilirsin. Artık kendine yakın olanı seç , mesafe sorun değil diyorsan Göksü' ilk tercihlerin arasında olsun.. ;)
ya kız arkadasımın arkadası benim eski sewqilim idi ayrıldık geri aramıda duzelticem 15 kişi geliyor dogum gunu partisine 3 tane araba kiraladım sırf bunun yuzunden :D parti gelicek olanların sadece benle beraber 4 tanesi erkek gerisi kız oluyor park caddesi aklıma geldi ama orada ogleden once incin top oynuyor :D ya biraz daha yardım pls xD
Yada Uo Dilinde xD

gm bey yardımcı olurmusunuz diyiyim xD
Hımm..
sustunuz gm beyler hepiniz bi anda ;)
Silindi
Neophyte
0
Bana Kalırsa bilmediğin mekana gitme.Açıkcası senin yaşındaki birinin o mekanları bilmesi gerekir bence. Kendi güvendiğin neyin neoldugu belli, mekan sahibiini en azından görsel olarak tanıdığın yer olması lazım. Yani orda Kız arkadasnla veya topluca bulundugunda bası boş insanların seni rahatsız edemeyecegine emin oldugun bir yer.Yani Bence kimseye sorma bildiğin yere git..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.